Ένα παιδί από την Actionaid για κάθε εργαζόμενο στη Yuboto

0

Η Διοίκηση της Yuboto, αντί την αποστολή Χριστουγεννιάτικων δώρων, αποφάσισε να αναλάβει την αναδοχή 14 παιδιών μέσω της Actionaid, ένα παιδί για κάθε υπάλληλο της επιχείρησης με την υπόσχεση όσο η επιχείρηση αυξάνει το προσωπικό της να αυξάνει και τον αριθμό των αναδοχών των παιδιών που έχουν ανάγκη.

Η εταιρεία σε συνεννόηση με την Actionaid ανέλαβε από 2 παιδιά από το Νεπάλ, το Νέο Δελχί, το Λεσότο, το Αφγανιστάν, την Αιθιοπία, το Πακιστάν και την Παλαιστίνη. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Κωνσταντίνος Λιαδάκης, δήλωσε σχετικά: “Η Yuboto από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της έχει επιλέξει να σταθεί δίπλα σε οργανισμούς και σωματεία που στηρίζουν τα παιδιά. Είμαστε πολύ περήφανοι που δίπλα στο Make A Wish, το Love Kids και το AIESEC προστέθηκε και η Actionaid. Για όλους εμάς στη Yuboto, οι ενέργειες αυτές αποτελούν στοιχειώδη σεβασμό απέναντι στην σημερινή κοινωνία, στον συνάνθρωπο και ειδικά στα παιδιά”.

H ActionAid είναι μια διεθνής, μη κυβερνητική, αναπτυξιακή οργάνωση που μαζί με περισσότερους από 15 εκατομμύρια ανθρώπους σε 45 χώρες εργάζεται για έναν κόσμο χωρίς φτώχεια κι αδικία (τηλέφωνο επικοινωνίας: 2109212 321).

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply