Έργο e-invoicing της Retail@Link στη Synergy

0

Η Synergy ξεκίνησε συνεργασία με τη Retail@Link, μέλος του ομίλου Entersoft, για την ηλεκτρονική διαχείριση των παραστατικών της και τη μετάβαση από το χάρτινο στο ηλεκτρονικό τιμολόγιο.

Η Synergy, η οποία δραστηριοποιείται εδώ και 25 χρόνια στον κλάδο των Third Party Logistics Services (3PL), επέλεξε τη βραβευμένη (Gold στην κατηγορία «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες» στα e-volution awards 2015) λύση R@L e-invoicing Paperless της Retail@Link, για την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση της διαχείρισης ηλεκτρονικών τιμολογίων, χωρίς κόστος εκτύπωσης και διαχείρισης χάρτινων αρχείων. Για την εταιρεία, η μετάβαση στο ηλεκτρονικό τιμολόγιο δημιουργεί αναμενόμενο όφελος της τάξης του 68%, το οποίο προκύπτει τόσο από τη μειωμένη χρήση αναλωσίμων, όσο και από την αυτοματοποίηση.

Όπως δηλώνει ο Άκης Ζαϊμης, Διευθυντής Πληροφορικής στη Synergy: «Εκτιμώντας την εμπειρία & τα αποτελέσματα κέρδους που προσφέρουν οι λύσεις της Retail@Link στον κλάδο των Third Party Logistics, επιλέξαμε να συνεργαστούμε με τον πάροχό μας, με στόχο αφενός την άμεση μείωση του περιττού-λειτουργικού κόστους και αφετέρου για να προωθήσουμε την εξέλιξη των λειτουργιών τιμολόγησης».

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply