Έρευνα: Το 33% του traffic στο fashion προέρχεται από την αναζήτηση

0

Νέα έρευνα καταδεικνύει πως αν και το direct traffic είναι η πιο δημοφιλής πηγή επισκέψεων γενικά, οι επισκέπτες των fashion websites προέρχονται από τις μηχανές αναζήτησης. Αυτό το στατιστικό στοιχείο είναι περισσότερο εμφανές στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία.

fashion_traffic_sources

Η έρευνα, η οποία διεξήχθη από τις εταιρείες TexMaster και Similar Web, φανερώνει πως το 42% και το 39% των online χρηστών του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γαλλίας αντίστοιχα χρησιμοποιούν τις μηχανές αναζήτησης για να επισκεφτούν fashion websites. Αυτά είναι τα μεγαλύτερα ποσοστά ανάμεσα στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες. Το εν λόγω ποσοστό στο σύνολο των ευρωπαϊκών χωρών που συμμετείχαν στη συγκεκριμένη έρευνα αγγίζει το 33%. Η Γερμανία κατέχει το μεγαλύτερο ποσοστό στο Direct Traffic (36%), ενώ φαίνεται πως στην Ιταλία είναι πιο αποτελεσματικά τα display ads (11%) σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το στατιστικό πως μόλις το 5% του traffic προέρχεται από τα social media. Ακολουθεί ένας πίνακας με τα πιο δημοφιλή keywords στο χώρο του fashion ανά χώρα, έτσι όπως αυτά εμφανίζονται από την Similar Web.

top_keywords

 

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply