Ήρθε και στην Ελλάδα το eShop της adidas

0

Το e-shop της adidas ήρθε πλέον και στην Ελλάδα, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους φίλους του brand, να αποκτήσουν τα αγαπημένα τους προϊόντα από όλες τις συλλογές της adidas οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, απ’ όπου κι αν βρίσκονται.

Στο e-shop βρίσκονται διαθέσιμες όλες οι κατηγορίες της adidas. Έτσι, οι λάτρεις του ποδοσφαίρου θα βρουν τα νέα ποδοσφαιρικά παπούτσια X, ACE και Messi, οι φανς του μπάσκετ θα ζήσουν μεγάλες στιγμές στο παρκέ με τα CrazylightBoost, D.Rose, και D.Lillard, οι runners μπορούν με ένα κλικ να έχουν την απόλυτη εμπειρία τρεξίματος με το ULTRA Boost, αλλά και με τα running outfits, ενώ τα adidas Originals υπόσχονται κορυφαίο στιλ με τα iconic Stan Smith και Superstar, τα νέα NMD, τα παπούτσια από το «μέλλον του design» Tubular, αλλά και τα χαρακτηριστικά ZX Flux.

Με εύκολη πλοήγηση και ευχρηστία, το e-Shop της adidas, ακολουθεί τα πρότυπα των αντίστοιχων e-shops της μάρκας στο εξωτερικό. Η προσαρμογή στα Ελληνικά αναμένεται να γίνει σύντομα, σύμφωνα με δήλωση της εταιρείας, ενώ για την εφαρμογή του Customization δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια εξέλιξη, αν και σαν επιλογή υπάρχει σε κάποια σχέδια (χωρίς να δουλεύει ακόμα).

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply