Αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Φρυδάκης από την Τράπεζα Πειραιώς

0

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κωνσταντίνος Φρυδάκης, ένα από τα πιο ικανά τραπεζικά στελέχη στο χώρου των ηλεκτρονικών πληρωμών, των καρτών και του eCommerce, αποχώρησε από την Τράπεζα Πειραιώς.

Κωνσταντίνος Φρυδάκης

Κωνσταντίνος Φρυδάκης

Ο Κωνσταντίνος Φρυδάκης εργαζόταν στην Τράπεζα Πειραιώς από το 2007, φθάνοντας να κατέχει την θέση του Διευθυντή Αποδοχής Καρτών & Πληρωμών, και έχοντας αναπτύξει μερικές από τις πιο πρωτότυπες και καινοτόμες λύσεις ηλεκτρονικής τραπεζικής στην Ελλάδα. Στο παρελθόν είχε διατελέσει εμπορικός διευθυντής στην IntelliSolutions, Προϊστάμενος Δημοσίου Τομέα στη Microsoft, ενώ είχε εργαστεί και σε άλλες τεχνολογικές επιχειρήσεις σε εμπορικά πόστα. Είναι κάτοχος πτυχίου στο management & organizational behavior από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος καθώς και ΜΒΑ από το Strathclyde Business School στη Γλασκώβη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η επόμενη θέση του Κωνσταντίνου Φρυδάκη αναμένεται να είναι στο χώρο του fintech και των πληρωμών σε θυγατρική εταιρεία μεγάλου οργανισμού, ενώ αναμένεται επίσημη ενημέρωση.

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply