Αφίσα για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο από τον Σ. Ιντζεΐδη

2

Ο Στάθης Ιντζεΐδης, Directοr Media & E-Cοmmerce της INTZEIDIS Cοnsulting, σε συνεργασία με την Greekinfographics, δημιούργησε μια πολύ ενδιαφέρουσα αφίσα (μεγέθους DIN A1, 841 X 594 mm) για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, που θα μπορούσε να αποτελέσει ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όσους ασχολούνται, ή ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τον κλάδο. Η αφίσα απεικονίζει, με περιεκτικό και συμπυκνωμένο τρόπο, το στρατηγικό πλάνο που πρέπει να ακολουθήσει οποιοσδήποτε επιχειρηματίας, κάνοντας αναφορά στα 33 σημεία που χρειάζονται για την επιτυχή διαχείριση ενός eshop, συνοδευόμενη με κάποιος ποιοτικούς δείκτες που θα μπορούσαν να παρακαλουθούνται και να καταγράφονται.

 Στάθης Ιντζεΐδης

Στάθης Ιντζεΐδης

Η αφίσα για το Ηλεκτρονικό εμπόριο είναι δωρεάν για λήψη (μπορείτε να την κατεβάσετε εδώ), ενώ έχει αποσταλεί δωρέαν και σε Επιμελητήρια, Συνδέσμους, Πανεπιστήμια, start ups και ηλεκτρονικά καταστήματα, ενώ θα δημιουργηθούν και άλλες δυο έκδοσεις, μια με πτυσσόμενη αφίσα και μια πολυτελής έκδοση, που θα αποστέλλεται σε ειδική συσκευασία. Την πρωτοβουλία για την αφίσα, υποστηρίζουν η Lighthouse, το Skroutz, η ΔΙ.Α.Σ., το e-Satisfaction, η isMOOD και η Odyssey Consultants.

Ο ίδιος, ο Στάθης Ιντζεΐδης, δήλωσε σχετικά:

…Με την παραπάνω ενέργειά μας, θέλουμε να στηρίξουμε τους έλληνες επιχειρηματίες για την επίτευξη της Επιχειρηματικής Αριστείας στο Μελλοντικό Εμπόριο.

Το παραπάνω κρίνεται απαραίτητο, καθώς μόνο αυτοί οι έμποροι θα είναι μελλοντικά επιτυχείς, οι οποίοι θα ανταποκριθούν με επιτυχία στην αναδιαμόρφωση του λιανεμπορίου μέσω μιας άριστης διαδικτυακής στρατηγικής…

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

2 Comments

  1. George Konstantopoulos on

    Πολύ καλή δουλεία αλλά δεν διαβάζεται λόγω ποιότητας. Που μπορούμε να βρούμε το infographic σε μεγαλύτερη ανάλυση;

Leave A Reply