200.000 ευρώ από ιδιώτες επενδυτές έλαβε το nannuka.gr

0

Το nannuka.gr έλαβε 200.000 ευρώ από ιδιώτες επενδυτές (angel investors) προκειμένου να επεκτείνει τις υπηρεσίες φύλαξης και φροντίδας. Ο Απόστολος Αποστολάκης (e-shop, e-food, taxibeat, doctoranytime, e-table), αρχικός angel investor και advisor της εταιρείας, συμμετέχει μαζί με τον Φίλιππο Brinkmann (travelplanet24, funkmartini) και άλλους ιδιώτες επενδυτές σε αυτή τη νέα επένδυση.

Η ομάδα του Nannuka

Η ομάδα του Nannuka

Στο nannuka.gr οι γονείς αναζητούν και επικοινωνούν με επαγγελματίες για δημιουργική απασχόληση, φύλαξη, φροντίδα και εκπαίδευση των παιδιών τους – γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια. Βλέπουν αναλυτικά βιογραφικά, διαβάζουν αξιολογήσεις άλλων γονιών και επιλέγουν τον ιδανικό επαγγελματία με την εγγύηση που προσφέρουν τα ψυχομετρικά εργαλεία της Orientum. Την εταιρεία ίδρυσαν οι Λέλα Δρίτσα, η Ναταλί Λεβή και η Κατερίνα Λάμπρου, ενώ πρόσφατα λάνσαρε και την αγγλική έκδοση του (nannuka.com).

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι το Nakkuka.gr έχει καταφέρει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να κερδίσει πλήθος βραβείων και επαίνων, με πιο σημαντικές τη μεγάλη νίκη στο διαγωνισμό startups ‘Get in the Ring’, με συμμετοχές από 64 χώρες (2,000+ startups), ενώ στα πρόσφατα eVolution Awards, κέρδισε το χάλκινο βραβείο σαν “Νέα e-πιχείρηση“.

INFO: Ήξερες ότι το logo του Nannuka, το έχει σχεδιάσει η γνωστή Designer Kanella;
Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply