Διοικητικές αλλαγές στο MyShoe.gr

0

Δυο ενδιαφέρουσες αλλαγές έγιναν στο MyShoe.gr, το βραβευμένο Ελληνικό eshop, μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε.

Φώτης Αντωνόπουλος

Φώτης Αντωνόπουλος

Σύμφωνα με πληροφορίες του eCommerceNews.gr, ο Φώτης Αντωνόπουλος ολοκλήρωσε την τριετή συνεργασία του με το MyShoe.gr, και αποφάσισε να μην την ανανεώσει… “για να ασχοληθεί πιο έντονα με κάποια προσωπικά projects που έχει δημιουργήσει, καθώς τώρα που αρχίζουν να μεγαλώνουν και να ωριμάζουν, απαιτούν πολύ περισσότερο χρόνο και ενέργεια, που τους τα είχε στερήσει“, όπως σημείωσε σε επικοινωνία με συνεργάτες της εταιρείας.

Κατά την διάρκεια της θητείας του στο MyShoe.gr, o κ. Αντωνόπουλος κατάφερε και το έκανε ένα από τα πιο δημοφιλή success stories ηλεκτρονικού επιχειρείν, κερδίζοντας ευρεία αποδοχή από το καταναλωτικό κοινό (400,000+ πελάτες) και πληθώρα βραβείων, μεταξύ των οποίων και το βραβείο για το “Καλύτερο Ελληνικό eShop – 2015“. Αυτή η βράβευση, είχε ως αποτέλεσμα το MyShoe.gr να εκπροσωπήσει την Ελλάδα, στα Πανευρωπαϊκά βραβεία Ηλεκτρονικού Εμπορίου, στη Βαρκελώνη, καταλαμβάνοντας την πολύ τιμητική 5η θέση για την χώρα μας.

Εντυπωσιακό ήταν και το γεγονός, πως το MyShoe.gr, διεκδίκησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τη μέγιστη διάκριση του “Καλύτερου Ελληνικού eShop-2016”, αφού μπήκε στην λίστα με τα Top-3 Ελληνικά eShops (μαζί με Public.gr και AegeanAir.com, και μεγάλο τελικό νικητή τα Public.gr). Παράλληλα με τις βραβεύσεις όμως, το πιο σημαντικό είναι πως το MyShoe.gr κατάφερε να ισχυροποιήσει τη θέση του, ως του μεγαλύτερου Ελληνικού eShop παπουτσιών, ενώ πέτυχε να γυρίσει σε κερδοφορία το 2015, επιτυγχάνοντας έναν από τους αρχικούς στόχους της διοίκησης.

Ο κ. Αντωνόπουλος θα παραμείνει δίπλα στο MyShoe.gr, σε πιο συμβουλευτικό ρόλο, ενώ οι πρώτες πληροφορίες που έχουμε είναι πως τη θέση του eCommerce Manager αναλαμβάνει ο Λάμπρος Πανούσης. Ο κ. Πανούσης έχει επίσης εκτενή γνώση του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, με θητεία σε Melina May, BrandsGalaxy, Sleed, κτλ.

(σημείωση: Σαν eCommerce News, ευχόμαστε κάθε επιτυχία και στους δυο, στους νέους ρόλους τους, και ευελπιστούμε ότι ο Φώτης, καλός φίλος και συνεργάτης του site,  θα μας αναλύσει πολλές από τις εντυπωσιακές τεχνολογίες που αναπτύξανε αυτά τα 3 χρόνια, στο MyShoe.gr) 🙂

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply