Δύο νέα eShop υλοποίησε η Generation Y

0

Η Generation Y- International e-Business Experts σχεδίασε και υλοποίησε το online φαρμακείο Alchimistis.com, καθώς και την εκ νέου δημιουργία του B2C – eshop της εταιρείας Lino Home Fabrics  & Accessories.

Στο ηλεκτρονικό φαρμακείο, του οποίου η Generation Y ανέλαβε πλήρως το σχεδιασμό, την κατασκευή, αλλά και την ονοματοδοσία, ο χρήστης μπορεί να βρει όχι μόνο οποιοδήποτε καλλυντικό ή άλλο προϊόν επιθυμεί μέσα σε ελάχιστα κλικ, αλλά επίσης θα βρει και επιστημονικά καταρτισμένες πληροφορίες μέσω του blog που εμπεριέχεται στο site.

Το νέο eShop της Lino Home Fabrics  & Accessories -που είναι ήδη live- είναι responsive και προσαρμόζεται αυτόματα στις διαστάσεις κάθε συσκευής είτε από το desktop, είτε από το κινητό τηλέφωνο (responsive design). Η Generation Y ανέλαβε τον πλήρη σχεδιασμό και την κατασκευή της ιστοσελίδας, αναδεικνύοντας μέσα από λιτές γραμμές και «καθαρό» design την ποιότητα, την άνεση και την φροντίδα που και η ίδια η Lino Home Fabrics & Accessories αντιπροσωπεύει και θέλει να παρέχει στους πελάτες της.

Αμφότερα τα eShops χαρακτηρίζονται από την «έξυπνη» πλοήγηση, καθώς ο χρήστης μπορεί -γρήγορα και εύκολα- να βρει την πληροφορία αλλά και το προϊόν που τον ενδιαφέρει, κάτι που μπορεί να αυξήσει το engagement και τον χρόνο παραμονής κάθε επισκέπτη στα e-shop, αλλά κυρίως να οδηγήσει στην αύξηση του conversion rate.

 

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply