Εξεύρεση eBusiness στελεχών από την Convert Group

0

convertgroupΜία μεγάλη ανάγκη χιλιάδων επιχειρήσεων να εντοπίσουν και να προσλάβουν στελέχη με ψηφιακές δεξιότητες (eSkills) έρχεται να καλύψει η Convert Group eBusiness Consulting, συμβουλευτική εταιρία στον κλάδο του eCommerce & eBusiness.

Η εταιρία ανακοινώνει τη δημιουργία Business Unit για την αναζήτηση, εξεύρεση και αξιολόγηση eBusiness στελεχών, με ειδίκευση σε εξαιρετικά δημοφιλείς τομείς όπως Digital Marketing, Ηλ. Εμπόριο, Social Media, Web Analytics, UX/UI Design, Προγραμματισμό, κτλ.

Η ζήτηση τέτοιων στελεχών είναι τεράστια, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, το 2015 θα μείνουν ακάλυπτες περίπου 500.000 αγγελίες εύρεσης προσωπικού με ηλεκτρονικές δεξιότητες.

O Παναγιώτης Γκεζερλής, διευθύνων σύμβουλος της Convert Group eBusiness Consulting, δήλωσε σχετικά:

…Εδώ και 3 χρόνια είχαμε ξεκινήσει να αναλαμβάνουμε έργα εξεύρεσης eBusiness προσωπικού για τους πελάτες μας, αλλά πλέον η ζήτηση για αυτή την υπηρεσία έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Με εφόδια την ισχυρή δικτύωση που έχουμε στον κλάδο του eBusiness και την πρόσβασή μας σε νέα ταλέντα από τις δεκάδες εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες μας, βρίσκουμε εγγυημένα το κατάλληλο στέλεχος για την κατάλληλη θέση. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι το κόστος της υπηρεσίας εξεύρεσης eBusiness στελεχών είναι χαμηλό καθότι βασίζεται κατά κύριο λόγο σε αμοιβή επιτυχίας.”…

Ήδη στο site της Convert Group είναι δημοσιευμένες 6 αγγελίες αναζήτησης στελεχών με eSkills οι οποίες συνεχώς αυξάνονται. Μπορείτε να δείτε τις αγγελίες εδώ.

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply