Επέκταση του Buy Button από το Twitter. Συνεργασία με Shopify, Bigcommerce και Demandware

0

Σε σημαντικές προσθήκες για την επέκταση του Buy Button προχώρησε το Twitter, στοχεύοντας σε άμεση αξιοποίηση του Social Commerce για την εορταστική σαιζόν που πλησιάζει.

Το διάσημο Social Network, έχει ανακοίνωσει αρκετές εβδομάδες τώρα την ουσιαστική εμπλοκή του με το Social Commerce, και μόλις πριν 15 ημέρες οριστικοποίησε τη συμφωνία του με τη Stripe προκειμένου να υιοθετήσει την πρατφόρμα Relay. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα της εταιρείας που προσφέρει τις υπηρεσίες της στο σύνολο σχεδόν των SNSs που στοχεύουν στο Social Commerce, διαθέτει όλα τα απαραίτητα tools στους retailers προκειμένου να αυξήσουν τις πωλήσεις τους μέσα από Mobile Apps.

Στα μέσα όμως αυτής της εβδομάδας, το Twitter ανακοίνωσε και τις συνεργασίες με τα Shopify, Bigcommerce και Demandware αυξάνοντας ακόμα περισσότερο τις επιλογές που θα έχει το κοινό για να επιλέξει το Buy Button και να προχωρήσει σε αγορές. Θυμίζουμε, ότι ήδη από τον Ιούνιο, η Nike, η Target και η HBO, έχουν προχωρήσει στην ανάπτυξη mini eCommerce Landing Pages στο περιβάλλον του Twitter, επιβεβαιώνοντας τη διάθεση του Social Network για να εξελιχθεί σε shopping platform αλλά και τη διάθεση των brands να επενδύσουν στη λογική του Social Commerce

tweet

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply