Η Ειρήνη Πάνζαρη νέα Διευθύντρια Στρατηγικής και Μαρκετινγκ στον Χ.Ο.

0

Σύμφωνα με πληροφορίες του eCommerceNews.gr, η Ειρήνη Πάνζαρη, ένα από το πιο έμπειρα στελέχη της Ελληνικής αγοράς στο Performance Marketing, αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύντριας Στρατηγικής και Μάρκετινγκ στο Χρυσό Οδηγό, και θα αναφέρεται στο κ. Δημήτρη Τριτάρη, CEO της εταιρείας. Στα καθήκοντα της θέσης περιλαμβάνονται όλα τα Digital Services του Ομίλου, συμπεριλαμβανομένου και του Baidu, που ο Χρυσός Οδηγός έχει την αποκλειστικότητα στην Ελλάδα, αλλά και το γενικότερο Digital Transformation και Relaunch του Χ.Ο.

Η Ειρήνη Πάνζαρη σε ομιλία της, στο συνέδριο Εξαγωγών.

Η Ειρήνη Πάνζαρη σε ομιλία της, στο συνέδριο Εξαγωγών.

Η κ. Πάνζαρη προέρχεται από τη Digital Ecosystems, όπου κατέχοντας τη θέση της Country Manager, διεύθυνε τα γραφεία της εταιρείας, στην Ελλάδα και στη Κύπρο. Έχει μακρά και πολυδιάσταση εμπειρία στο Digital Marketing, έχοντας διατελέσει παλαιότερα στέλεχος στη Digitas στη Βοστώνη και στη Νέα Υόρκη, ενώ ήταν από τα πρώτα στελέχη του Ελληνικού γραφείου της Google, στην Αθήνα, και από τους ανθρώπους που βοήθησαν να στηθεί το Ελληνικό γραφείο του Ricardo.gr, ως υπεύθυνη του Online Marketing.

Η Ειρήνη Πάνζαρη διαθέτει Πτυχίο Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, και Master στο Integrated Marketing Communication από το Emerson College της Βοστώνης.

 

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply