Η εταιρεία Μεϊδάνης επενδύει στο ηλεκτρονικό εμπόριο

0

Η αλυσίδα ηλεκτρολογικού εξοπλισμού Μεϊδάνης -με φυσική παρουσία 18 καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα- επενδύει στο ηλεκτρονικό εμπόριο, δημιουργώντας eShop ηλεκτρολογικού εξοπλισμού με χιλιάδες προϊόντα. Το κατάστημα απευθύνεται αρχικά σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες (b2b), αλλά μπορούν να κάνουν αγορές και ιδιώτες.

meidanis2Το ηλεκτρονικό κατάστημα έχει αναπτυχθεί πάνω στην πλατφόρμα Magento, με προηγμένες λειτουργίες όπως quick order (γρήγορη παραγγελία), one-page checkout και έλεγχο αποθέματος, ενώ υποστηρίζονται και προσαρμοσμένες τιμές ανάλογα με το προφίλ των πελατών της εταιρείας. Επίσης παρέχονται όλοι οι τρόποι πληρωμής (πιστωτική κάρτα, αντικαταβολή, PayPal, κατάθεση σε λογαριασμό) ενώ οι πελάτες μπορούν να παραλαμβάνουν την παραγγελία τους μέσω τεσσάρων διαφορετικών επιλογών.

Νίκος Μεϊδάνης, Διευθυντής Πωλήσεων της εταιρείας, δήλωσε σχετικά:

…Η εταιρεία μας είναι από τις πρώτες εταιρείες ηλεκτρολογικού εξοπλισμού με εθνικό δίκτυο καταστημάτων που επενδύει στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Πιστεύουμε ότι θα εξυπηρετήσουμε καλύτερα τους εκατοντάδες επαγγελματίες πελάτες μας αλλά και θα καλύψουμε και ανάγκες πολλών ιδιωτών πελατών, υφιστάμενων και νέων.

Η πολυπλοκότητα ενός έργου που είναι ταυτόχρονα Β2Β & Β2C είναι μεγάλη. Τα νέα συστήματα και η online λειτουργικότητα που σχεδιάσαμε πλαισιώνουν την omni-channel στρατηγική της εταιρείας μας: φροντίζουμε ώστε ο πελάτης να εξυπηρετείται με εξαιρετικό τρόπο και ίδιες δυνατότητες είτε είναι στο κατάστημα, είτε στον υπολογιστή του, είτε τηλεφωνικά…

Η δημιουργία του Ηλεκτρονικού καταστήματος της αλυσίδας Μεϊδάνης έγινε από την WebO2 που ειδικεύεται αποκλειστικά στην πλατφόρμα Magento.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το site κάνοντας κλικ εδώ.

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply