Η DHL πάροχος διεθνών ταχυμεταφορών και ηλεκτρονικού εμπορίου της FC Bayern

0

Η DHL είναι πλέον ένας επίσημος πλατινένιος συνεργάτης (platinum partner) και ο συνεργάτης για διεθνείς ταχυμεταφορές και παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου, της FC Bayern Μονάχου. Η σχετική συμφωνία έξι χρόνων, με διάρκεια έως το 2020, ανακοινώθηκε πρόσφατα στην Allianz Arena στο Μόναχο.

Ως συνεργάτης logistics, η DHL διασφαλίζει, εδώ και χρόνια, ότι τα είδη merchandise της FC Bayern Μονάχου μεταφέρονται αξιόπιστα στους φιλάθλους του συλλόγου. Ο ποδοσφαιρικός όμιλος σκοπεύει, πλέον, να επωφεληθεί από την εξειδίκευση της ηγέτιδας εταρείας logistics στο διεθνές ηλεκτρονικό εμπόριο.

«Η FC Bayern Mονάχου είναι πλέον ένας παγκόσμιος παίκτης, με μια βάση φιλάθλων που επεκτείνεται συνεχώς σε πλήθος χωρών σε όλες τις ηπείρους», δήλωσε ο Karl-Heinz Rummenigge, Πρόεδρος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της FC Bayern Μονάχου.

«Μόλις ολοκληρώσαμε την καλοκαιρινή μας περιοδεία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό το ταξίδι μας έδειξε για ακόμη μια φορά πόσες δυνατότητες έχουμε στις διεθνείς αγορές.

Με τη DHL στο ρόλο του έμπειρου, παγκοσμίου κύρους, συνεργάτη , σκοπεύουμε να επεκτείνουμε περαιτέρω τα διαδικτυακά σημεία επαφής μας με τους φιλάθλους ανά τον κόσμο, άρα και τη διεθνή μας εμπορική δραστηριότητα.

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι πλέον πραγματοποιούν τις αγορές τους μέσω του Διαδικτύου, ενώ παράλληλα δεν υπάρχει άλλο άθλημα που να συγκινεί τους φιλάθλους ανά τον κόσμο, όσο το ποδόσφαιρο.

Ακριβώς όπως το διεθνές εμπόριο, οι ενώσεις των φιλάθλων των πρωταθλητριών ομάδων αναπτύσσουν ολοένα και στενότερους δεσμούς σε όλο τον κόσμο. Εκτός της Γερμανίας και των Ηνωμένων Πολιτειών, η Κίνα και άλλες ασιατικές χώρες, αποτελούν ταχεία αναπτυσσόμενες αγορές για το ποδόσφαιρο.

Οι ομάδες χρειάζονται τα logistics προκειμένου να φτάσουν στους φιλάθλους παγκοσμίως: Ο κλάδος δημιουργεί ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα με σημαντικό αντίκτυπο για τους κορυφαίους ποδοσφαιρικούς ομίλους, όπως η FC Bayern Μονάχου – ειδικά στους ολοένα και πιο κρίσιμους τομείς μεταφοράς ειδών merchandising.

Τέτοια οφέλη περιλαμβάνουν μεταφορές που πραγματοποιούνται εντός διαστήματος μερικών ωρών την ημέρα που πραγματοποιείται η παραγγελία, με ευέλικτη παράδοση και χρονικά περιθώρια επιστροφών, καθώς και αποδοτικές διαδικασίες logistics που δημιουργούν προστιθέμενη αξία.

«Πραγματικά ανυπομονούμε για τη στρατηγική μας συμμαχία με έναν τόσο αξιόπιστο συνεργάτη, όπως είναι η FC Bayern Μονάχου,» δήλωσε ο Frank Appel, CEO της Deutsche Post DHL.

«Οι υπηρεσίες μας θα δημιουργήσουν μια ισχυρή βάση που θα δώσει στην ομάδα τη δυνατότητα να κτίσει πάνω της την επιχειρηματική της επιτυχία, τόσο σε εθνικό επίπεδο, όσο και διεθνώς. Δύο ισχυρές επωνυμίες με διεθνή αναγνώριση, όπως η FC Bayern Μονάχου και η DHL, θα κερδίσουν η μια από την άλλη μέσω της χορηγικής συνεργασίας που ξεκίνησαν.»

Ως μέρος αυτής της συμφωνίας, η DHL έχει αποκτήσει εκτενή δικαιώματα διαφήμισης, παράλληλα με την αποκλειστική συνεργασία στο κομμάτι των logistics, των ολοκληρωμένων λύσεων υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου και τις δραστηριότητες μεταφορών αλληλογραφίας.

Αυτά τα δικαιώματα περιλαμβάνουν τη μαγνητοσκόπηση διαφημιστικών μηνυμάτων, εκδηλώσεις δημοσίων σχέσεων και τη χρήση ενός κοινού λογοτύπου για τη συνεργασία. Εδώ και χρόνια, η χορηγική υποστήριξη αθλητικών εκδηλώσεων έχει παίξει σημαντικό ρόλο στις επικοινωνιακές ενέργειες που διεξάγονται από τις δύο βασικές επωνυμίες της Deutsche Post DHL.

Από το ποδόσφαιρο μέχρι τη Formula 1™ και το ράγμπι – η DHL μεταφέρει αξιόπιστα εξοπλισμό και χρησιμοποιεί τις πελατοκεντρικές πλατφόρμες των αθλητικών δραστηριοτήτων για την αναγνώριση της εταιρικής της ταυτότητας.

Εδώ και χρόνια, η επωνυμία του Ομίλου Deutsche Post, αποτελεί σημαντικό συνεργάτη της Γερμανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (German Football Association – DFB) καθώς και επίσημο χορηγό του Εθνικού Κυπέλλου της ομοσπονδίας και της Γερμανικής ποδοσφαιρικής ομάδας ανδρών.

Στην πρώτη φάση της νέας συνεργασίας, οι φίλαθλοι και οι επισκέπτες της Allianz Arena στο Μόναχο, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το κατάστημα της DHL για να στείλουν προϊόντα του FC Bayern Megastore κατευθείαν στις κατοικίες τους.

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply