Η HSBC συνεχίζει την επένδυση στις ψηφιακές υπηρεσίες

0

Η HSBC λανσάρει την υπηρεσία Μobile Βanking για ιδιώτες πελάτες στην Ελλάδα, η οποία τους επιτρέπει με μία μόνο εφαρμογή (app), να διαχειρίζονται όλους τους HSBC λογαριασμούς που διατηρούν ανά τον κόσμο και να πραγματοποιούν τραπεζικές συναλλαγές μέσω συσκευών smartphone και tablet.

Η εφαρμογή Mobile Banking είναι διαθέσιμη για συσκευές iPhone, iPad και Android για πελάτες της HSBC σε 27 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας και έχει έως τώρα συμπληρώσει περισσότερα από 6,7 εκατομμύρια downloads.
Οι ιδιώτες πελάτες της HSBC Ελλάδος που διαθέτουν συσκευές iOS και Android μπορούν να έχουν πλέον πρόσβαση στις περισσότερες από τις λειτουργίες της υπηρεσίας «Internet Banking από την HSBC» που είναι διαθέσιμες διαδικτυακά μέσω υπολογιστή.

Η εφαρμογή αποτελεί μέρος της ευρύτερης επένδυσης της τράπεζας σε ψηφιακά κανάλια και υπηρεσίες, τα οποία επιτρέπουν στους πελάτες να διαχειρίζονται τα χρήματά τους τόσο στα καταστήματα όσο μέσω διαδικτύου, τηλεφώνου και κινητών συσκευών ολόκληρο το εικοσιτετράωρο. Πρόσβαση στην υπηρεσία Mobile Banking μπορούν να έχουν οι πελάτες της υπηρεσίας «Internet Banking από την HSBC».

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την εφαρμογή εδώ.

 

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply