Η Loop54 υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο των αναζητήσεων στα eCommerce properties

0

Μία ακόμα απόπειρα για εξειδικευμένη eCommerce μηχανή αναζήτησης, έρχεται να προστεθεί στις προσπάθειες για τη δημουργία εργαλείων που θα διευκολύνουν τους καταναλωτές στις καθημερινές τους αγορές αλλά και τους retailers στις στρατηγικές πωλήσεων.

Η Loop54, έρχεται απο τη Σουηδία και μοιάζει να μπορεί να πραγματοποιήσει αυτό που υπόσχεται. Δηλαδή πιο ακριβή αποτελέσματα στις προιοντικές αναζητήσεις στα eCommerce sites. Η μοναδικοτητά της, έγκειται στον αλγόριθμό της, που επιτρέπει στους καταναλωτές που αναζητούν ένα προιόν να έχουν στη διαθεσή τους τα σωστά αποτελέσματα, ακόμα και όταν αναζητούν το ίδιο προιόν με διαφορετικές λέξεις – δηλαδή ένα πολύ συχνό φαινόμενο. Το Infographic που ακολουθεί, παρουσιάζει με αρκετά παραστατικό τρόπο ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αναζήτησης, καθώς και τα βελτιωμένα αποτελέσματα που υπόσχεται η Loop54.

loop54_example

Η eCommerce Search Engine, δημοιυργήθηκε από την Σουηδική εταιρεία Axel Johnson σε συνεργασία με την κυβερνητική ALMI Invest, και τον επενδυτή (Angel Investor) Ερικ Byrenius και πρόσφατα “σήκωσε” τα πρώτα της Funds που ξεπέρασαν τα 500.000 ευρώ

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply