Η Paysafecard λανσάρει τρια νέα προγράμματα

0

Η paysafecard, ένα προπληρωμένο online μέσο πληρωμής, με το οποίο οι πελάτες μπορούν να πληρώνουν εύκολα online , ανακοίνωσε την λειτουργία τριων νέων προγραμμάτων πληρωμών.

Πιο συγκεκριμένα, η paysafecard ανακοίνωσε τις προπληρωμένες λύσεις πληρωμής  ‘my paysafecard’, το ‘my PLUS‘ και ‘paysafecard MasterCard’, με τις οποίες η εταιρία προσφέρει περισσότερους τρόπους πληρωμής για διαφορετικές ανάγκες.

Udo Mueller, CEO της paysafecard

Udo Mueller, CEO της paysafecard

Με το λογαριασμό πληρωμών στο ‘my paysafecard’, η paysafecard προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα διαχείρισης των PIN της paysafecard μέσω ενός λογαριασμού, έχοντας παράλληλα τον έλεγχο του υπολοίπου και των συναλλαγών τους. Οι χρήστες του my paysafecard, μπορούν να πληρώνουν εισάγοντας το όνομα και το κωδικό πρόσβασής τους, ενώ το my paysafecard συνδυάζει αυτόματα τα διαθέσιμα PIN της paysafecard για κάθε πληρωμή, ώστε να εξασφαλίζεται η εξάντληση όλων των υπολοίπων. Η εγγραφή στο my paysafecard είναι δωρεάν, ενώ δεν απαιτείται η εισαγωγή στοιχείων τραπεζικού λογαριασμού ή πιστωτικής κάρτας στο διαδίκτυο.

Το ‘my PLUS’ είναι το πρόγραμμα επιβράβευσης του my paysafecard. Οι χρήστες πληρώνουν εύκολα με το ‘my paysafecard’ και συγκεντρώνουν πόντους, τους οποίους μπορούν να ανταλλάξουν στη συνέχεια στο ‘my PLUS Shop’ με ενδιαφέροντα Rewards και αποκλειστικές προσφορές.

Τέλος, η προπληρωμένη πιστωτική κάρτα ‘paysafecard MasterCard’ συμπληρώνει το χαρτοφυλάκιο της paysafecard με μία ακόμα ασφαλή και εύχρηστη μέθοδο πληρωμής. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού ανά τον κόσμο, όπου γίνεται δεκτή η MasterCard. Το προϊόν δεν είναι συνδεδεμένο με τραπεζικό λογαριασμό και με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζει μέγιστη προστασία των προσωπικών δεδομένων. Οι πελάτες της ‘paysafecard MasterCard’ χρησιμοποιούν το ποσό που έχει πιστωθεί εκ των προτέρων στην κάρτα και μπορούν να ελέγχουν ανά πάσα στιγμή το υπόλοιπό τους online.

Υπενθυμίζουμε ότι η paysafecard διατίθεται σε 40+ χώρες, σε περισσότερα από 480.000+ σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο, ενώ χιλιάδες ηλεκτρονικά καταστήματα την αποδέχονται ως τρόπο πληρωμής. Στην Ελλάδα, η ‘paysafecard’ είναι διαθέσιμη σε περίπου 20.000 σημεία πώλησης, όπως σούπερ μάρκετ, πρατήρια, βενζινάδικα και περίπτερα, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν κωδικούς PIN της paysafecard αξίας 5, 10, 25, 50 ή 100 Euro.

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply