Η The Body Shop λανσάρει το νέο της eShop

0

Η εταιρεία The Body Shop εισέρχεται στο ηλεκτρονικό εμπόριο και λανσάρει το νέο της eShop στην ελληνική αγορά.  Το www.thebodyshop.gr δημιουργήθηκε ως ένα εναλλακτικό σημείο πώλησης των προϊόντων της εταιρείας και προσφέρει την ίδια γκάμα προϊόντων για τη γυναίκα και τον άντρα που διατίθεται και στο σύνολο του δικτύου των καταστημάτων της στις ίδιες τιµές.

Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν, είτε την παράδοση κατ’ οίκον είτε την παραλαβή από κατάστηµα της επιλογής τους. Επίσης, καλύπτει αποστολές και για την Κύπρο.

Το eshop ακολουθεί τον σχεδιασμό της The Body Shop International (με responsive σχεδιασμό), με σκοπό να κάνει την online αγοραστική εμπειρία όσο το δυνατόν πιο φιλική για τον χρήστη και παράλληλα να αποτυπώνει με σαφήνεια τις αξίες του brand. Στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης του κοινού, το eShop διαθέτει υποστήριξη μέσα από ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας για τηλεφωνική εξυπηρέτηση από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8.30-16.30. Οι πληρωµές, μπορούν να πραγματοποιηθούν με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες και μέσω PayPal, ενώ παράλληλα παρέχεται και η δυνατότητα αντικαταβολής, καθώς και παραγγελίας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Η εταιρεία που ανέλαβε τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του e-shop είναι η Artime Advertising.

 

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply