Η WIND ανακοίνωσε την πληρωμή λογαριασμών μέσω PayPal

0

Η WIND Ελλάς λάνσαρε τη νέα υπηρεσία πληρωμής λογαριασμών συμβολαίου, σε συνεργασία με την PayPal, τον παγκόσμιο πάροχο πληρωμών.

Η συνεργασία αυτή συνενώνει τα δυνατά σημεία και των δύο εταιρειών – το οικοσύστημα των ασφαλών πληρωμών της PayPal για ιδιώτες και επιχειρήσεις που επιλέγουν τις ασφαλείς διαδικτυακές συναλλαγές μεταξύ τους παγκοσμίως (162 εκατομμύρια ενεργοί λογαριασμοί σε 203 χώρες), μαζί με την εκτενή γνώση της WIND στην τοπική αγορά και τις κορυφαίες υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών.

Υπενθυμίζεται ότι οι πελάτες καρτοκινητής WIND F2G και Q έχουν επίσης τη δυνατότητα ανανέωσης του χρόνου ομιλίας τους μέσω PayPal.

Από την πλευρά της,  η Ganna Yevtushenko, Επικεφαλής Επιχειρησιακής Ανάπτυξης της PayPal στην Περιφέρεια της Kεντρικής & Ανατολικής Ευρώπης, δήλωσε σχετικά:

H PayPal έχει μετατρέψει τις πληρωμές online μέσω διαδικτύου και κινητών συσκευών, σε τρόπο ζωής για τους πελάτες της παγκοσμίως αφού προσφέρει ασφάλεια και ταχύτητα στην πληρωμή και αποστολή χρημάτων. Τώρα, η εξόφληση μηνιαίων λογαριασμών συμβολαίου γίνεται γρήγορα, με ασφάλεια και ευκολία και είμαστε πολύ χαρούμενοι που προσφέρουμε αυτή την εμπειρία στους Έλληνες συνδρομητές 
Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply