Καταγράψτε τις κινήσεις των επισκεπτών και αυξήστε τα conversion rates

0

Πριν από λίγους μήνες, ο CEO της OrganizeTube αναρωτήθηκε γιατί τα conversion rates ήταν τόσο χαμηλά. Έτσι, αποφάσισε να επενδύσει σε ένα εργαλείο για να ανακαλύψει το πώς οι επισκέπτες αλληλεπιδρούσαν με το site. Δοκίμασε αρκετά εργαλεία για το OrganizeTube.com αλλά όλα αποτύγχαναν στην παροχή πολύτιμου insight εξαιτίας -κυρίως- της πολυπλοκότητας του δυναμικού website. Λόγω των απαιτήσεων του website και της ανάγκης για ποιοτική και ουσιαστική πληροφόρηση, ο Vladimir Sedlarik και η ομάδα του αποφάσισαν να κατασκευάσουν μία πλατφόρμα που θα ταίριαζε και θα κάλυπτε τις ανάγκες τους. Η εν λόγω πλατφόρμα βοήθησε την εταιρεία να αποκτήσει τη γνώση και το insight που είχε ανάγκη προκειμένου να πραγματοποιεί ουσιαστικότερο decision making.

sessions_blue

Το ConverTiger είναι στην ουσία ένα πολύ-εργαλείο στα χέρια των επαγγελματιών του marketing, του UX, του UI, του web development και σε οποιονδήποτε άλλον που θέλει να ανακαλύψει γιατί τα conversion rates είναι χαμηλά. Καταγράφει σε video τις κινήσεις του mouse, τα click και γενικότερα τη δραστηριότητα των επισκεπτών, ακόμα και σε δυναμικά websites. Αυτό δίνει τη δυνατότητα απόκτησης ακόμα μεγαλύτερου και προσωποποιημένου insight για τις συνήθειες και επιθυμίες των επισκεπτών, το οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί για αποτελεσματικότερες ενέργειες marketing -και όχι μόνο.
Το ConverTiger είναι δωρεάν για όλους. Παράλληλα, προσφέρει επιπρόσθετες υπηρεσίες επί πληρωμή που καλύπτουν τις ανάγκες όλων των επαγγελματιών. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να δοκιμάσουν την πλατφόρμα δωρεάν για 90 μέρες, κάνοντας κλικ εδώ και εισάγοντας τον κωδικό: get90.

Η OrganizeTube ιδρύθηκε το 2012 από δύο φίλους, τους Vladimir Sedlarik and Pavel Moravek, κατά τη διάρκεια των σπουδών τους. Η ιδέα τους χρηματοδοτήθηκε από την Ysoft Venture Capital.

 

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply