Μέσω e-volution Awards, η εκπροσώπηση της Ελλάδας στα European E-Commerce Awards.

0

Ανανεωμένα και με πολύ σημαντικές προσθήκες, τόσο σε επίπεδο ενοτήτων όσο και σε επίπεδο συνεργασιών που οδηγούν σε διεθνείς εκπροσωπήσεις, παρουσιάζονται τα e-volution awards 2016. Ο θεσμός, που για Πέμπτη χρονιά φέτος, επιβραβεύει και αναδεικνύει τις βέλτιστες πρακτικές στο ηλεκτρονικό επιχειρείν & ηλεκτρονικό εμπόριο, μετά από τις τέσσερις προηγούμενες επιτυχημένες διοργανώσεις, όχι μόνο δεν αρκείται στις δάφνες του, αλλά επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο ότι αντιλαμβάνεται τις ανάγκες της αγοράς του eCommerce και ξέρει να τις καλύπτει.

Η πρώτη σημαντική προσθήκη για τα e-volution awards 2016, αφορά τη συνεργασία με τον GRECA. Μέσω αυτής, ο θεσμός θα αναδείξει το καλύτερο Ελληνικό e-shop (B-C ), το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα European E-Commerce Awards, στα πλαίσια του Παγκόσμιου Συνεδρίου e-Commerce, στην Βαρκελώνη.

Η δεύτερη, κίνηση αφορά το ντεμπούτο των distictions in eCommerce, που δίνουν την ευκαιρία στα μικρότερα σε όγκο συναλλαγών αλλά καινοτόμα ηλεκτρονικά καταστήματα, να διεκδικήσουν το δικό τους βραβεία στο πλαίσιο του ίδιου θεσμού. Στα distictions in eCommerce μπορούν να υποβάλουν υποψηφιότητα τα ηλεκτρονικά καταστήματα με ετήσιες πωλήσεις < 200.000€.

Η υποβολή των υποψηφιοτήτων είναι μέχρι τις 9 Οκτωβρίου 2015, ενώ περισσότερες πληροφορίες καθώς και το σύνολο των ενοτήτων μπορείτε να βρείτε στο επίσημο website του θεσμού e-volution awards 2016

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply