Μεγάλες ανακατατάξεις στο Ευρωπαϊκό Google

0

H Ευρωπαϊκή Google, αποφάσισε να ενώσει τα δυο μεγάλα operations που είχε, κάτω από κοινή στέγη, την οποία αναλαμβάνει ο Matt Brittin, ως President of Business and Operations EMEA.

Πιο συγκεκριμένα, το τμήμα Northern & Central Europe και το τμήμα Southern Europe, που είχε υπό την εποπτεία του, ο Carlo d’Asaro Biondo, περνάνε υπό τον έλεγχο του Brittin, με τον πρώτο να αναλαμβάνει επικεφαλής του European Policy Making της εταιρείας.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν ανακοινώσεις για περισσότερες αλλαγές σε θέσεις, αν και όπως είναι γνωστό στους κύκλους της αγοράς, στα μέσα Μαρτίου, υπάρχει μια πολύ μεγάλη συνάντηση όλων των υψηλόβαθμων στελεχών της Google, στην Ιρλανδία.

Η Google δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο για την συνάντηση των στελεχών της, παρόλα αυτά τόνισε πως η κίνηση να ενωθούν τα δυο μεγάλα Ευρωπαϊκά τμήματα σε ένα, είναι μια κίνηση που έχει ως σκοπό η εταιρεία  να αποκτήσει μια κεντρική Ευρωπαϊκή γραμμή, καθώς έχει μπει στο ‘μάτι του κυκλώνα’ της Ε.Ε.

Ο Matt Brittin, που ήταν επικεφαλής του Google UK, αναλαμβάνει τη θέση του Dennis Woodside, που περνάει στην άλλη πλευρά του ωκεανού, στα κεντρικά του Αμερικάνικου κολοσσού, στο Mountain View της Καλιφόρνια.

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply