Με νέο design το Kotsovolos.gr

0

Με νέο design παρουσιάζεται πλέον το Kotsovolos.gr, προσφέροντας μια ευχάριστη έκπληξη στους χρήστες που το επισκέπτονται για να επωφεληθούν από τις Χειμερινές Εκπτώσεις του.

Το επανασχεδιασμένο site παρουσιάζει σημαντικές βελτιώσεις στο επίπεδο του Usability, ενώ συνδυάζει πλέον πολύ πιο αρμονικά το Cross-Channel Commerce, με την εφαρμογή 'Collect@Store', που παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να δεσμεύσουν online και σε πραγματικό χρόνο, το προϊόν που επιθυμούν, και κατόπιν να το παραλάβουν σε κάποιο από τα 70 καταστήματα της εταιρείας Κωτσόβολος, σε όλη την Ελλάδα. 

Το Kotsovolos.gr χρησιμοποιεί ένα νέο Mega Menu, όπου ξεκινάει από δυο βασικές κατηγορίες (Προϊόντα/Καταστήματα), και κάνει expand με πολύ δομημένο τρόπο, στις εσωτερικές κατηγορίες του eShop. Ο κατάλογος προϊόντων είναι πολύ πιο λειτουργικός, χρησιμοποιώντας μόνο Listing view, ενώ οι σελίδες είναι πολύ πιο καθαρές σχεδιαστικά, κάνουν χρήση μεγάλων φωτογραφιών, και συνδυάζουν πολύ καλά cross-selling και up-selling τεχνικές. Ενδιαφέρουσα είναι και η λειτουργία καθορισμού των δόσεων σε πιστωτική κάρτα, από την σελίδα του προϊόντος, και όχι στο Καλάθι Αγορών ή στο Checkout, που είναι κοινή τεχνική. 

Το Checkout είναι όμορφα σχεδιασμένο, αλλά η προσπάθεια για Enclosed μάλλον δεν έχει δουλέψει σωστά, καθώς αν και έχουν απομακρυνθεί τα links από το Header και το Footer, στην ίδια την σελίδα, υπάρχουν links που διώχνουν τον κόσμο, σε άλλες σελίδες του site. Εντούτοις, αυτές είναι οι μικρές παιδικές ασθένειες κάθε επανασχεδιασμού και εύκολα θα διορθωθούν.

Φιλήμων Ρούκας, E-Commerce Commercial Manager της Dixons South-East Europe, δήλωσε σχετικά με την αφορμή τo λανσάρισμα του νέου kotsovolos.gr:

«Το ανανεωμένο μας ηλεκτρονικό κατάστημα, προσφέρει μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση, αποτελεσματικότερες αναζητήσεις και ακόμα περισσότερες λύσεις για προϊόντα και υπηρεσίες. Θέλουμε να φέρουμε την άριστη εμπειρία εξυπηρέτησης των καταστημάτων Κωτσόβολος στο σπίτι, τον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή όλων των πελατών μας και πιστεύω ότι με αυτή την αναβάθμιση το έχουμε πετύχει καλύτερα από ποτέ. Δεν μένει παρά να το διαπιστώσουν και μόνοι τους οι χρήστες με μια επίσκεψη στο νέο Kotsovolos.gr».

Μπορείτε να δείτε το νέο site του Kotsovolos.gr εδώ

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply