Με Interactive terminals το ανακαινισμένο MediaMarkt

0

Η Media Markt, παρουσίασε χτες στο ελληνικό κοινό το πλήρως ανακαινισμένο κατάστημα της εταιρείας στην περιοχή του Αμαρουσίου.

Ένα από τα interactive panels του ανακαινισμένου Media Markt

Ένα από τα interactive panels του ανακαινισμένου Media Markt

Σύμφωνα με την εταιρεία, ο ανανεωμένος χώρος σηματοδοτεί τη μετάβαση σε μια νέα εποχή, αποτελώντας ένα κόμβο νέας τεχνολογίας στον οποίο οι καταναλωτές μπορούν να βρουν όλες τις τεχνολογίες, όλα τα brands, σε ένα σημείο, στις καλύτερες τιμές. Επιπλέον περιλαμβάνει αρκετές καινοτομίες που παρουσιάζονται για πρώτη φορά σε σημεία πώλησης της Media Markt που φιλοδοξούν να μετατρέψουν την διαδικασία αγοράς σε μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Πιο συγκεκριμένα, στο ανακαινισμένο Media Markt Αμαρουσίου  οι επισκέπτες μπορούν να βρουν για πρώτη φορά διαδραστικά terminal υψηλής τεχνολογίας, όπου με πολύ απλό τρόπο (σαν να χειρίζονται ipad) μπορούν να πλοηγηθούν στα προϊόντα και τις υπηρεσίες του καταστήματος. Ταυτόχρονα, δημιουργήθηκε ο Πολυχώρος Άθλησης και Υγείας στον οποίο οι επισκέπτες μπορούν να βρουν όργανα γυμναστικής, και κυρίως συσκευές wearable για να τα συνδυάσουν, ώστε να επιτύχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Ενδιαφέρον είναι και το Online Lounge, όπου γίνεται παρουσίαση για το πως η χρήση όλων των Internet-connected συσκευών νέας τεχνολογίας, όπως tablet, laptop, smartphone και άλλων που δεν περιμένει κανείς, συνδυάζoνται αρμονικά σε ένα ειδικά διαμορφωμένου χώρου.

Σαν eCommerce News πάντα χαιρόμαστε να βλέπουμε κινήσεις που προάγουν το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, και κυρίως σε επίπεδο Omnichannel που αναδεικνύει στον υπερθετικό την τεχνολογία, και περιμένουμε να δούμε ακόμα περισσότερη καινοτομία, όχι μόνο από τη Media Markt που μας έχει συνηθίσει, αλλά και από τους υπόλοιπους παίκτες της αγοράς (και όχι κατ΄ ανάγκη στα ηλεκτρονικά είδη). 🙂

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply