Νέα Γενική Γραμματέας στον Ecommerce Europe

0

Η Marlene ten Ham είναι η νέα Γενική Γραμματέας του Ecommerce Europe Association, Πανευρωπαϊκού Φορέα για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, όπως όρισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου στις 5 Φεβρουαρίου. Η κα. Τen Ham θα εκπροσωπεί το κλάδου του eCommerce στην Ευρωπαϊκή Ένωση και θα ηγείται της αντίστοιχης ομάδας ανθρώπων στις Βρυξέλλες.

Όπως η ίδια δήλωσε

“Είναι αποστολή μου να συνεργαστώ με τα μέλη του Συνδέσμου προκειμένου να απελευθερώσουμε τις δυνατότητες του διασυνοριακού ηλεκτρονικού εμπορίου, δημιουργώντας μία καλύτερη και πιο αποδοτική ευρωπαϊκή πολιτική για τις online επιχειρήσεις.

Το Digital Single Market είναι στην κορυφή της ατζέντας για την ευρωπαϊκή πολιτική και είναι κρίσιμο να καθοριστούν οι φραγμοί στην πολιτική που εφαρμόζεται σήμερα, καθώς και να καταγραφούν οι διορθώσεις που πρέπει να γίνουν στην υπάρχουσα νομοθεσία και κανονισμούς”.

Η Marlene ten Ham διαθέτει 8ετή εμπειρία στις δημόσιες σχέσεις εργαζόμενη στη Χάγη και στις Βρυξέλλες. Τον τελευταίο χρόνο επικεντρώθηκε στην αύξηση της δυναμικής και της επιρροής του Ecommerce Europe στην αρένα της ευρωπαϊκής πολιτικής.

H Marlene Ten Ham στο πρώτο επίσημο δείπνο, στις Βρυξέλλες, με στελέχη του eCommerce Europe

H Marlene Ten Ham στο πρώτο επίσημο δείπνο, στις Βρυξέλλες, με στελέχη του eCommerce Europe

Υπενθυμίζουμε ότι ο GR.EC.A. (GReek ECommerce Association), ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, είναι επίσημο μέλος του eCommerce Europe

Links:

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply