Νέα υπηρεσία πληρωμών από Masabi και Mastercard

0

Η Masabi, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του Mobile Ticketing για Μέσα Μεταφοράς, σε συνεργασία με την Mastercard ανέπτυξε μία νέα ασφαλή τεχνολογία πληρωμών μέσω εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα. 

Η Masabi έχει αναπτύξει μια πλατφόρμα mobile ticketing, την JustRide, που θα επιτρέπει στους επιβάτες να κάνουν download στο κινητό τους τηλέφωνο μια εφαρμογή, μέσω της οποίας θα αγοράζουν εισιτήρια για όλες τις αστικές υπηρεσίες μεταφοράς. Η Αθήνα εμπλουτίζει τους τρόπους πληρωμής ολόκληρου του μεταφορικού της δικτύου με μια καινοτόμο λύση mobile ticketing, σε σχέση με το σύστημα αποκλειστικής χρήσης μετρητών που ισχύει σήμερα. Η υπηρεσία “TFA TICKETS” (εφαρμογή για κινητό) είναι διαθέσιμη στο “App Store” της Apple και στο “Play Store” για Android και μπορεί να γίνει download χωρίς χρέωση από οποιονδήποτε χρήστη smartphone. 

Ο Αθανάσιος Γεραμάνης, Country Manager της MasterCard Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας σχολίασε σχετικά: "Είμαστε ενθουσιασμένοι καθώς συμβάλαμε στο να χρησιμοποιείται η καινοτομία και η τεχνολογία, για να διευκολύνεται η καθημερινή μετακίνηση των επιβατών παγκοσμίως και τώρα πλέον και στην Αθήνα. Η νέα αυτή λύση πληρωμών μέσω κινητού δείχνει το όραμα της MasterCard για έναν κόσμο χωρίς μετρητά, και επαναβεβαιώνει τη δέσμευσή μας να παρέχουμε στους καταναλωτές έναν εύκολο, ταχύτερο, πιο βολικό και ασφαλή τρόπο για τις καθημερινές τους εργασίες". 

 

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply