134 νέες συνεργασίες για τη Linkwise το 2014

0

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της εταιρείας, 134 νέοι διαφημιζόμενοι προστέθηκαν στο δίκτυο της Linkwise μέσα στο 2014, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των affiliate προγραμμάτων σε 350. Ανάμεσα στους πελάτες που εμπιστεύτηκαν το δίκτυο της Linkwise συμπεριλαμβάνονται πολλά σημαντικά ελληνικά και ξένα brands όπως Aliexpress.com του ομίλου Alibaba, Athinorama club, Bodytalk, Cook-shop, Croatia Airlines, Deliveras, Fullah Sugah, Goody’s, Hellas Direct, IANOS, Kalogirou, Mini Raxevsky,Trivago κ.α.

Η συνεχώς αυξανόμενη συμμετοχή διαφημιζόμενων στο Linkwise Affiliate Network είναι ενδεικτική της εδραίωσης του Affiliate Marketing στην Ελλάδα, ως ένα από τα αποτελεσματικότερα online διαφημιστικά κανάλια, καθώς η στοχοποίηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη λόγω του περιεχομένου που συνήθως έχουν τα affiliated sites, ενώ σημαντική παράμετρος αποτελεί και η αποπληρωμή, που γίνεται μόνο και εφόσον έχουν παραχθεί αποτελέσματα (Sales, Leads, κτλ.)

Γιώργος Σωτηρόπουλος

Γιώργος Σωτηρόπουλος

Ο Γιώργος Σωτηρόπουλος, Client Services Director στη Linkwise δήλωσε:

«Είμαστε περήφανοι για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στη Linkwise τα μεγαλύτερα ελληνικά και ξένα brands. Μπορούμε με σιγουριά να λέμε πλέον ότι μέσα από το δίκτυο της Linkwise περνάει ένα σημαντικό κομμάτι των ηλεκτρονικών αγορών στην Ελλάδα».

TIP: Πως δουλεύει το Affiliate Marketing; linkwise-affiliate-network-4

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply