Νέο app από το e-table.gr για online κρατήσεις εστιατορίων

0

Το e-table.gr, website για online κρατήσεις σε εστιατόρια, προχώρησε στη δημιουργία εφαρμογής (application) για κινητά τηλέφωνα android. Σύμφωνα με στοιχεία του e-table.gr, σε διάστημα 4 μηνών, 5000 άνθρωποι χρησιμοποίησαν το e-table για να πραγματοποιήσουν την κράτησή τους στο αγαπημένο τους εστιατόριο. Η ομάδα του e-table προχώρησε στη δημιουργία της android εφαρμογής, η οποία είναι ήδη διαθέσιμη στο google play δωρεάν (η αντίστοιχη για iOS θα λειτουργήσει  τους επόμενους μήνες). 

Η νέα εφαρμογή προσφέρει στο καθημερινό χρήστη μια σειρά από οφέλη όπως: 

  • Κράτηση σε εστιατόριο “on-the-go”, οποιαδήποτε στιγμή σε οποιοδήποτε μέρος, με το πάτημα μερικών κουμπιών στην οθόνη του κινητού τηλεφώνου. 
  • Ενημέρωση για τα υπάρχοντα ή νέα συνεργαζόμενα εστιατόρια μέσω της εφαρμογής.
  • Λεπτομερείς οδηγίες για τη τοποθεσία του κάθε εστιατορίου μέσω χάρτη. 
  • Ενημέρωση για προνόμια και αποκλειστικές εκπτώσεις από 10% έως 40% σε συνεργαζόμενα εστιατόρια πλέον και μέσω κινητού τηλεφώνου. 
  • Συγκέντρωση πόντων για διεκδίκηση δωροεπιταγών αξίας 10 ή 25 ευρώ πλέον και μέσω της εφαρμογής. Τα ποσά αυτά θα συνυπολογίζονται στο τελικό λογαριασμό ανεξάρτητα από τις άλλες επιμέρους εκπτώσεις στα συνεργαζόμενα εστιατόρια (για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το σχετικό άρθρο).  

Στο άμεσο μέλλον, ο χρήστης θα μπορεί να κάνει αναζήτηση στα πλησιέστερα σ’ αυτόν εστιατόρια, όπου κι αν βρίσκεται ενώ θα υπάρχουν και στοχοποιημένες προσφορές σε χρήστες της εφαρμογής. 

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply