Νέο Design για το You.gr

0

Μετά το ομολογουμένως εντυπωσιακό virtual Store που δημιούργησε το You.gr στο Μετρό Συντάγματος, το δημοφιλές eshop προχώρησε και στον ανασχεδιασμό της ιστοσελίδας του.

Το νέο, πιο φρέσκο design, είναι adaptable για να προσαρμόζεται σε όλες τις οθόνες με ανάλυση 800px και πάνω, ενώ είναι σημαντικά πιο γρήγορο από την προηγούμενη έκδοση. Σημαντικές αλλαγές έχουν γίνει στο βασικό μενού, όπου έχει χωριστεί σε τρεις βασικές θεματικές κατηγορίες, το Technology, με προϊόντα τεχνολογίας, το Living, με διάφορα προϊόντα καθημερινής χρήσης και ταχείας κατανάλωσης, και το Crazy U, που είναι μια νέα ενότητα που αναπτύχθηκε για να συγκεντρώνονται όλες οι προσφορές του You.

Το νέο Top-Menu του You.gr

Το νέο Top-Menu του You.gr

Στην Home Page ξεχωρίζει ένα πρωτότυπο promo box, προς το τέλος της σελίδας, που γεμίζει την οθόνη, με τα Top Προϊόντα στη κατηγορία Living, ακολουθούμενο από ένα image με Parallax effect που παρουσιάζει το Virtual κατάστημα του You.gr

To νέο Promo Box του You.gr, στην κεντρική σελίδα

To νέο Promo Box του You.gr, στην κεντρική σελίδα

Στον κατάλογο των προϊόντων, χρησιμοποιούνται πολύ περισσότερες Landing Pages, ενώ η παρουσίαση των προϊόντων εξακολουθεί να ακολουθεί το List View σαν default επιλογή, αν και πλέον υπάρχει και το Grid View, για εναλλακτική πλοήγηση.

Η σελίδα προϊόντων έχει αλλάξει σημαντικά από τηνπροηγούμενη έκδοση, καθώς πλέον το κεντρικό image έχει έρθει στη μέση της σελίδας, ενώ τα call-to-action έχουν έρθει πάνω δεξιά, σε πολύ πιο εμφανές σημείο. Το καλάθι αγορών και το one-page checkout έχουν κρατήσει σχεδόν το ίδιο design και λειτουργικότητα. Χρήσιμο είναι και το sticky window, στο τέλος του viewable area κάθε σελίδας, που παρουσιάζει τα προϊόντα που είδαν πρόσφατα οι χρήστες.

To backend εργαλείο που χρησιμοποιεί στο You.gr είναι το Kentico, για asp.net.  Μπορείτε να δείτε το νέο ανασχεδιασμένο You.gr κάνοντας κλικ εδώ

 

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply