Ο Δημήτρης Θεοφάνους νέος Πρόεδρος του GRECA

0

Ο Δημήτρης Θεοφάνους είναι τελικά ο νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του GR.EC.A., σύμφωνα με δελτίο τύπου, που έστειλε πριν από λίγο ο Σύνδεσμος. Πιο συγκεκριμένα:

greca-greek-ecommerce-association“Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GR.EC.A. (Greek Ecommerce Association), το εθνικό όργανο για τον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ανακοινώνει ότι κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου, από την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015, ο Δημήτρης Θεοφάνους αναλαμβάνει καθήκοντα Προέδρου του Συνδέσμου.

Ο Δημήτρης Θεοφάνους είναι απόφοιτος του τμήματος Ναυτιλιακών σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και κάτοχος International MBA από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ως Υπότροφος του Ιδρύματος «Αλέξανδρος Ωνάσης». Ασχολείται με το e-commerce από το 2008 αποτελώντας ιδρυτικό μέλος του ricardo.gr, σε θέσεις marketing και πωλήσεων και του brandsGalaxy.gr, του Ομίλου ΑΝΤ1, ως Διευθυντής Εμπορικής Ανάπτυξης, ενώ έχει διετελέσει και Διευθυντής marketing στην airtickets.gr. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως Εμπορικός Διευθυντής στο you.gr, θυγατρική εταιρεία του ομίλου Quest.

Οι ρόλοι όλων των μελών του ΔΣ του GR.EC.A. καθορίσθηκαν ως εξής:

  • Πρόεδρος: Δημήτρης Θεοφάνους, Commercial Director, you.gr
  • Αντιπρόεδρος: Φώτης Αντωνόπουλος, eCommerce Director, MyShoe
  • Γ. Γραμματέας: Κορίνα Παλαμίδη, Head of eCommerce, Media Markt
  • Ταμίας: Δρ. Κατερίνα Φραϊδάκη, Senior Researcher, ELTRUN
  • Τομεάρχης B2B eCommerce: Θανάσης Πετμεζάς, General Manager, CosmoONE
  • Τομεάρχης Services B2C eCommerce: Σωτήρης Παπαντωνόπουλος, CEO, Insurancemarket
  • Τομεάρχης Products B2C eCommerce: Νίκος Βαρβαδούκας, Marketing & e-Commerce Director, Public
Στιγμή από την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του GRECA

Στιγμή από την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του GRECA

Ο Δημήτρης Θεοφάνους δήλωσε σχετικά με την εκλογή του ως πρόεδρος του GRECA:

…Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του ΔΣ για την εμπιστοσύνη τους. Το νέο Διοικητικό Σχήμα, αναλαμβάνει το σύνδεσμο σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για τον κλάδο, έχοντας όμως ως παρακαταθήκη, ένα πολύ σημαντικό και στέρεο έργο, από την προηγούμενη διοίκηση.

Αυτό μας γεμίζει με ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη για το μέλλον, όπου παρά τις τεράστιες προκλήσεις, είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι να καταφέρουμε ακόμα περισσότερα, για τον GRECA, τα μέλη του και το Ελληνικό Ηλεκτρονικό Επιχειρείν…

Εμείς, σαν eCommerceNews.gr, ευχόμαστε “Σιδεροκέφαλοι” στον νέο Πρόεδρο και στο Διοικητικό Συμβούλιο, και επικροτούμε την πολύ έξυπνη κίνηση του συνδέσμου να αναθέσει στα μέλη του Δ.Σ. και από ένα πολύ νευραλγικό τομέα, για να επικεντρώσουν (Services/Products/B2B), επειδή εκεί δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά και έχουν εξειδίκευση.

Διαβάστε περισσότερα για τη Γενική Συνέλευση του GRECA και για τις εκλογές ανάδειξης του νέου Δ.Σ.

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply