Ο Δημοσθένης Βατικιώτης νέος Πρόεδρος στην Dionic

0

Ο Δημοσθένης Βατικιώτης ανέλαβε τα καθήκοντα του Προέδρου στην Dionic έπειτα από την παραίτηση του Θωμά Ρούμπα (για προσωπικούς λόγους), η οποία έγινε αποδεκτή από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, τα μέλη του Δ.Σ. προέβησαν σε ανασυγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο διαμορφώθηκε ως εξής:

  1. Δημοσθένης Βατικιώτης του Ιωάννη, , Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος
  2. Χρήστος Μπιζούμης του Μίμη, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ., Μη Εκτελεστικό Μέλος,
  3. Θωμάς Ρούμπας του Ιωάννη, Μη Εκτελεστικό Μέλος,
  4. Κωνσταντίνος Θεοτοκάς του Στεφάνου, Μη Εκτελεστικό Μέλος,
  5. Ιωάννης Βενέτης του Ζώη, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος,
  6. Παντελής Παστιανίδης του Γεωργίου, , Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος.

Υπενθυμίζουμε ότι η Dionic παίζει δυναμικό ρόλο στο Ελληνικό Ηλεκτρονικό Εμπόριο, καθώς εκτός από τις συμμετοχές της, στην Atcom (74,34%) και στο Skroutz (50%), έχει δημιουργήσει και διαχειρίζεται το δικό της ηλεκτρονικό supermarket, Shop365.gr

Δημοσθένης (Δήμος) Βατικιώτης

Ο Δήμος Βατικιώτης ήταν Γενικός Διευθυντής της ATCOM Internet & Multmedia A.E. από τον Ιανουάριο του 2005. Είναι αναπληρωματικό Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στον Σύνδεσμο Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ).

dimos-vatikiotis

Δήμος Βατικιώτης

Διαθέτει μακρά παρουσία, άνω των 20 ετών, στην Ελληνική Αγορά Πληροφορικής, συγκεντρώνοντας εκτενή εμπειρία σε θέσεις Γενικής Διεύθυνσης και Εμπορικής Διεύθυνσης σε Ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις του χώρου. Είναι Τεχνολόγος Μηχανικός, ενώ έχει ολοκληρώσει πολυάριθμα σεμινάρια πολυεθνικών εταιρειών σε Business Administration and Management Practices, Development Experience for General Managers και Sales and Product marketing.

Στην προϋπηρεσία του συμπεριλαμβάνονται η θέση του Γενικού Διευθυντή της εταιρείας Hewlett Packard Hellas από το 2001 έως την συγχώνευση της εταιρείας με την Compaq Hellas, του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας Infonautics AE, ενώ έχει διατελέσει CEO του Παγκοσμίου Συνεδρίου Πληροφορικής το 2004. Εχει διατελέσει επίσης Εμπορικός Διευθυντής και Υπεύθυνος Πωλήσεων σε εταιρείες όπως η IBM Hellas, η Relational Technology AE και η Texas Instruments.

Γεννήθηκε το 1962. Είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά.

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply