Ο Κώστας Ζωρζής αναλαμβάνει το Pigogo.gr

0

Ο Κώστας Ζωρζής, ένα από τα πιο έμπειρα στελέχη της αγοράς του Ελληνικού Ηλεκτρονικού Εμπορίου, αναλαμβάνει τη θέση του Business Development Director στο Pigogo.gr, ένα πολλά υποσχόμενο startup στο χώρο του eCommerce.

Κώστας Ζωρζής

Κώστας Ζωρζής

Ο Κώστας Ζωρζής  προέρχεται από τον Χρυσό Οδηγό (xo.gr) όπου κατείχε τη θέση του Head of Online Product. Παλαιότερα έχει διατελέσει Director of Online Operations στη Χρυσή Ευκαιρία (xe.gr),  Product & Content Manager στο Ricardo.gr, ενώ κατείχε και τη θέση Head of Mobile & Internet Services στο Mad TV.  O Κώστας είναι πιστοποιημένος από το Scrum  Institute για Software development, ενώ έχει Masters στο International Marketing & Management από το Πανεπιστήμιο του Leeds.

Το Pigogo.gr είναι ένα νέο startup που δημιούργησε η Linkwise και βασίζεται στην λογική του Cashback. Στην ουσία, είναι ένα startup που προτρέπει τους χρήστες να το επισκεφθούν, πριν κάνουν μια Online αγορά, για να κερδίσουν επιστροφές χρημάτων με τις αγορές τους. Το μοντέλο του Cashback παρουσιάζει τρομακτική ανάπτυξη στη Μεγάλη Βρετανία, καθώς σύμφωνα με έρευνες, το “89% των καταναλωτών αναζητήσουν μια cashback προσφορά πριν αγοράσουν online”, ενώ το “63% θα αγόραζε με cashback αν η επιστροφή cash ήταν μεγάλη“, ενισχύοντας έτσι σημαντικά τις πωλήσεις των eshops.

Η λειτουργία του Pigogo

Η λειτουργία του Pigogo

Μπορείτε να δείτε την παρουσίαση του μοντέλου cashback, όπως και το λανσάρισμα του Pigogo.gr, από τους Γιώργο Συμεωνίδη και Γιώργο Σωτηρόπουλο, της Linkwise, στο πιο κάτω video:

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply