Ο Μάκης Θέμελης νέος Country Manager στην ThinkDigital

0

Νέα πρόκληση στην επαγγελματική σταδιοδρομία του Μάκη Θέμελη, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα Country Manager για την Ελλάδα, την Κύπρο και την Αλβανία στην ThinkDigital.

Ο κ. Μάκης Θέμελης

Ο κ. Μάκης Θέμελης

Ο Μ. Θέμελης διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο των υπηρεσιών, του digital sales και του ηλεκτρονικού επιχειρείν, σε ελληνικές εταιρείες αλλά και διεθνείς οργανισμούς. Έχει εργαστεί σε αρκετές εταιρείες του εξωτερικού, όπως η Marcus Evans Ltd, η eBay.co.uk, η Yellow Pages (yell.com), κ.α.

Στην Ελλάδα αρχικά εργάστηκε στην INFOTE Α.Ε. – Χρυσός Οδηγός, και μετέπειτα στην Χρυσή Ευκαιρία Α.Ε ως Εμπορικός Διευθυντής του ομίλου (xo.gr, goldendeals.gr, κτλ). Εν συνεχεία, συνεργάστηκε με την PRIME MEDIA S.A του Ομίλου ΚΟΠΕΛΟΥΖΟΥ, όπου συντέλεσε ενεργά στην διεθνή διαδικτυακή εξάπλωση του Ομίλου.

Τον Οκτώβριο του 2013, ο κ. Θέμελης ανέλαβε τη Γενική Διεύθυνση της brandsGalaxy.gr – εταιρεία του Ομίλου Antenna – στην οποία και παρέμεινε έως την νέα του συνεργασία με την Thinkdigital.

Κατέχει πτυχίο από το University of Essex στις Διεθνείς & Ευρωπαϊκές Σπουδές, καθώς και μεταπτυχιακό τίτλο από το Warwick Business School της Μεγάλης Βρετανίας με εξειδίκευση στις Διεθνείς Επιχειρηματικές Σχέσεις (International Business Relations).

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply