Ο Νίκος Βαρβαδούκας αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής Marketing και eCommerce στα Public

0

Σύμφωνα με πληροφορίες του eCommerceNews, καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Marketing & e-Commerce στα Public, αναλαμβάνει ο Νίκος Βαρβαδούκας, μέχρι πρότινος Digital and CRM Director της Retail World Α.Ε. (Public.gr, Getitnow.gr και Multirama.gr).

Ο Νίκος Βαρβαδούκας κρατώντας το βραβείο e-Bizz για το Public.gr

Ο Νίκος Βαρβαδούκας κρατώντας το βραβείο e-Bizz για το Public.gr

Κατά την διάρκεια της θητείας του, τα Public.gr απέσπασαν περισσότερα από 10 βραβεία εξυπηρέτησης πελατών, σε διάφορους θεσμούς, αναδεικνύοντας τον πελατοκεντρικό τρόπο διοίκησης του, ενώ το Public.gr κατάφερε και μπήκε στη λίστα με τους 500 Μεγαλύτερους Ευρωπαϊκούς eTailers, που εκδίδει το έγκυρο περιοδικό Internet Retailer.

O κ. Βαρβαδούκας, που θεωρείται ένα από τα πιο αξιόλογα στελέχη του κλάδου με πολυετή εμπειρία στο Retail, βρίσκεται από το ξεκίνημα των ψηφιακών προσπαθειών της Retail World A.E. στο ηλεκτρονικό εμπόριο ( τέλος του 2010) ως μέλος του Management team. Στο παρελθόν έχει διατελέσει Brand Manager – South East Europe στην Diageo (Johnnie Walker & premium whiskies) και Retail Brand Manager στην Γερμανός Α.Β.Ε.Ε. με ευθύνη την κινητή τηλεφωνία.

Σε επικοινωνία που είχε το eCommerceNews.gr με το κύριο Βαρβαδούκα, αρκέστηκε να μας απαντήσει με το λιτό:

«Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας…. είμαστε έτοιμοι απέναντι στην πρόκληση του Omnichannel marketing».

Ο Νίκος Βαρβαδούκας είναι απόφοιτος Marketing του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, έχει μεταπτυχιακό τίτλο MBA από το Πανεπιστήμιο Πειραιά, ενώ διατελεί Μέλος και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικου Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA) από το Φεβρουάριο του 2014.

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply