Ο Περικλής που έγραφε για το digital marketing πριν καν έρθει το Internet στην Ελλάδα

0

Πρωτογνώρισα τον Περικλή το 2006 στις πρώτες μέρες μου στην Boussias Communications. Η πρώτη φορά ήταν στον κάτω όροφο στο χώρο της κουζίνας. Αφού συστηθήκαμε, με ρωτάει “ποιο είναι το αντικείμενό σου εδώ;” για να λάβει την απάντηση “δεν είμαι σίγουρος, ψάχνομαι ακόμα”. Χαμογέλασε! Η επόμενη ερώτησή του ήταν “τι ομάδα είσαι;”. Αυτό ήταν. Από τότε δεθήκαμε!

Έμαθα πολλά δίπλα στον Περικλή. Έμαθα να σέβομαι τον αναγνώστη μου. Έμαθα πως να γράφω καλύτερα κείμενα. Έμαθα τι είναι το digital marketing(!) σε μία εποχή που λίγοι ασχολούνταν με το θέμα. Μάλιστα, η φράση “Ο Περικλής έγραφε για το digital marketing πριν καν έρθει το Internet στην Ελλάδα” είναι αληθινή και σωστή. Είναι από τους πρωτοπόρους του χώρου.

Είμαι τυχερός που γνώρισα και συνεργάστηκα με τον Περικλή (και στην Boussias Communications και στο ecommercenews.gr). Είναι πολλά τα καλά που είχε αλλά θα σταθώ σε δύο: την αγάπη για τη δουλειά του και το πάθος με το οποίο υποστήριζε την άποψή του (πάντα με τα σωστά επιχειρήματα). Σε προσωπικό επίπεδο, δεν θα ξεχάσω πως ήταν πάντα δίπλα μου όποτε ζήτησα την βοήθειά του.

Σε ευχαριστώ Περικλή.

Καλό ταξίδι φίλε!

Πάρης

Υ.Γ. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην αγαπημένη του οικογένεια. Κουράγιο και καλή δύναμη.

Πάρης Κορωναίος
Ο Πάρης Κορωναίος, ασχολείται με τον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου περισσότερο από μία δεκαετία και βρίσκεται πίσω από την υλοποίηση αρκετών έργων, όπως των Βραβείων για το ηλεκτρονικό εμπόριο eVolution Awards, συνεδρίων και VIP Roundtables για το eCommerce, του ενημερωτικού portal eCommerceNews.gr, και πολλών ακόμα. Στο παρελθόν, υπήρξε στέλεχος της Boussias Communications και της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), ενώ είχε ιδρύσει τη δική του εταιρεία στο χώρο των ψηφιακών εκδόσεων. Σήμερα είναι Γενικός Διευθυντής στον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου – GR.EC.A.

Leave A Reply