Ο GRECA εξασφάλισε εκπτώσεις για τα μεγαλύτερα συνέδρια eCommerce

0

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου – GR.EC.A. υποστηρίζει με την αιγίδα του δύο από τα μεγαλύτερα συνέδρια ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα και την Ευρώπη αντίστοιχα, εξασφαλίζοντας παράλληλα καλύτερες τιμές για τα μέλη του. Πιο συγκεκριμένα:

E-Commerce Conference

Το E-Commerce Conference (http://www.e-commerceconference.gr) που διοργανώνει το περιοδικό Marketing Week και η Boussias Communications θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016 στο Αμφιθέατρο της OTEAcademy.

Στιγμιότυπο από το περυσινό eCommerce Conference

Στιγμιότυπο από το περυσινό eCommerce Conference

Το Συνέδριο έχει κεντρικό τίτλο “Optimizing the Customer Journey” και θα φιλοξενήσει καταξιωμένους ομιλητές, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τάσεις, εξελίξεις και καλές πρακτικές από την ελληνική και τη διεθνή αγορά. Συγκεκριμένα από τη διεθνή αγορά θα παρουσιαστούν τα cases των Alibaba, Shop Direct Group και LEGO.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα αναλυθούν τα σημαντικότερα θέματα που απασχολούν σήμερα τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο ηλεκτρονικό εμπόριο, με στόχο τη βελτιστοποίηση του αγοραστικού ταξιδιού του καταναλωτή, σε omni-channel περιβάλλον, αλλά και μόνο στο ψηφιακό κατάστημα. Ειδικότερα, θα αναλυθούν, αναπτυχθούν και συζητηθούν θέματα όπως στρατηγικές βελτιστοποίησης ηλεκτρονικού καταστήματος, εξελίξεις και καινοτομίες στις ηλεκτρονικές πληρωμές, μοτίβα συμπεριφοράς του online καταναλωτή, τάσεις στο ψηφιακό marketing κ.α.

Ο GR.EC.A. εξασφάλισε για τα μέλη του δύο προνομιακά πακέτα συμμετοχών:

  • Πακέτο τριών (3) συμμετοχών με κόστος 400€ (2+1 δωρεάν) και
  • πακέτο πέντε (5) συμμετοχών με κόστος 600€ (3+2 δωρεάν).

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για τη θεματολογία του Συνεδρίου στο αφιέρωμα του eCommerce News εδώ, ή να δηλώσετε συμμετοχή απευθείας στο site του συνεδρίου  

Global E-Commerce Summit

Ο GR.EC.A. είναι συνεργάτης και υποστηρικτής του Global E-Commerce Summit που θα λάβει χώρα από τις 29 Μαΐου έως και την 1η Ιουνίου 2016, στη Βαρκελώνη.

Το εν λόγω Συνέδριο διοργανώνεται από τον E-Commerce Europe (τον Πανευρωπαϊκό φορέα για το ηλεκτρονικό εμπόριο, μέλος του οποίου είναι ο GR.EC.A.) και αποτελεί την ετήσια συνάντηση των online retailers, stakeholders, επιχειρηματιών και επαγγελματιών του ηλεκτρονικού εμπορίου από ολόκληρο τον κόσμο. Η φετινή συνάντηση μεγαλώνει ακόμα περισσότερο αφού περιλαμβάνει το Global E-Commerce Round Table, το Ecommerce Europe Annual Conference, καθώς και το Global E-Commerce Summit (συμπεριλαμβανομένων των European E-commerce Awards).

Το Συνέδριο προσφέρει πλούσια και εποικοδομητική γνώση μέσα από τις καινοτόμες παρουσιάσεις των δεκάδων κορυφαίων στελεχών που ηγούνται στο ηλεκτρονικό εμπόριο παγκοσμίως. Αποτελεί, επίσης, μία εξαιρετική πλατφόρμα δικτύωσης για τους policy makers και τους επιχειρηματίες που αναζητούν να μάθουν τους τρόπους με τους οποίους μπορεί το ηλεκτρονικό εμπόριο να συνεχίσει το διψήφιο ποσοστό ανάπτυξης στην Ευρώπη.

Υπενθυμίζουμε πως θα έχουμε δυο συμμετοχές φέτος. Το Public.gr θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στα European E-commerce Awards ως ο νικητής του Βραβείου “Καλύτερου ελληνικού eShop”, το οποίο απονεμήθηκε από τον GR.EC.A. στο πλαίσιο των Lighthouse e-Volution Awards, ενώ ο Φώτης Αντωνόπουλος, Αντιπρόεδρος του GRECA, θα συμμετέχει στην Κριτική Επιτροπή των Πανευρωπαϊκών Βραβείων eCommerce.

Ο Σύνδεσμος εξασφάλισε έκπτωση 300€ στο κόστος συμμετοχής για τα μέλη του. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν αυτόν τον σύνδεσμο  προκειμένου να επωφεληθούν της έκπτωσης αλλά και να ενημερωθούν αναλυτικότερα για την ατζέντα του Συνεδρίου.

Επίσης, μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικό ρεπορτάζ και αφιέρωμα από το περυσινό Global e-Commerce Summit.

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply