Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση για τους απόφοιτους της e-Academy

0

Eκδήλωση για τους απόφοιτους της Ακαδημίας Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας «e-Academy», πραγματοποιήθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε, στο αμφιθέατρο του Κέντρου Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη.

Οι απόφοιτοι των τμημάτων Digital Marketing και e-Commerce είχαν την ευκαιρία να ακούσουν 5 κορυφαίους του κλάδου της Ηλεκτρονικής Eπιχειρηματικότητας η οποίοι παρουσίασαν τα highlights του 2015 και τις τάσεις του 2016.

e-Commerce_Project-Manager-Excelixi

Κάντε click για να μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα “e-Commerce Project Manager”

Στο κατάμεστο υπερσύγχρονο αμφιθέατρο, οι ομιλητές της βραδιάς, Φώτης Αντωνόπουλος, e-Commerce Director myshoe.gr & Αντιπρόεδρος GRECA (Greek e-Commerce Association), Απόστολος Αποστολάκης, Partner & Co-Founder Venture Friends, Νίκος Βαρβαδούκας, Marketing & e-Commerce Director PUBLIC, Μέλος ΔΣ GRECA, Δημήτρης Μανιάτης, Head of Reprise Media Athens και από τη Βαρκελώνη, σε ζωντανή σύνδεση, Θοδωρής Μουλός, COO Pinnatta μίλησαν για τις εξελίξεις, τις νέες τάσεις και τις προκλήσεις στο χώρο της Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας. Τις ομιλίες συντόνισε ο ακαδημαϊκός υπεύθυνος της e-Academy Παναγιώτης Γκεζερλής, CEO της Convert Group.

O Φώτης Αντωνόπουλος παρουσιάζει slide με το "hipster" Δημήτρη Μανιάτη

O Φώτης Αντωνόπουλος παρουσιάζει slide με το “hipster” Δημήτρη Μανιάτη

Οι απόφοιτοι είχαν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν απόψεις με τους εισηγητές, ενώ μετά τις ομιλίες είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν νέες επαγγελματικές επαφές και να ανιχνεύσουν νέες ευκαιρίες συνεργασίας, στο cocktail party που ακολούθησε στο εστιατόριο “The Contemporary” του ξενοδοχείου Domotel Kastri.

Το Digital Marketing Practitioner και το e-Commerce Project Manager είναι τα μόνα εκπαιδευτικά προγράμματα στην ελληνική αγορά με εισηγητές 37 κορυφαίους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες, τα οποία προσφέρουν σε βάθος γνώση και πρακτική εξάσκηση.

Ο επόμενος κύκλος των προγραμμάτων ξεκινά το Μάρτιο, και συγκεκριμένα στις 16 Μαρτίου το Digital Marketing Practitioner και στις 23 Μαρτίου το e-Commerce Project Manager.

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply