Πρόγραμμα Επιβράβευσης “Yoleni’s Olive Tree” από το yolenis.com

0

Η Yoleni’s γνωστοποίησε την έναρξη του προγράμματος επιβράβευσης Yoleni’s Olive Tree”, για τους επισκέπτες του ηλεκτρονικού καταστήματος www.yolenis.com.

Στόχος του προγράμματος είναι αφενός να προωθήσει αξιόλογα ελληνικά προϊόντα και να τα κάνει ευρύτερα γνωστά και αφετέρου να ευχαριστήσει επαναλαμβανόμενους και νέους επισκέπτες για την εμπιστοσύνη τους στην πραγματοποίηση των ηλεκτρονικών αγορών τους μέσα από τη Yoleni’s.

Το πρόγραμμα βασίζεται στη λογική της συλλογής “ελιών”, όπως αποκαλούνται οι πόντοι επιβράβευσης, με κάθε αγορά προϊόντων από το ηλεκτρονικό delicatessen της Yoleni’s και κατόπιν της εξαργύρωσής τους σε επόμενες αγορές. Επιπρόσθετα, η επιλογή των “ελιών” δεν είναι τυχαία, καθώς επιθυμία της οικογένειας της Yoleni’s είναι η προβολή και ενδυνάμωση με κάθε τρόπο του ελληνικού στοιχείου, σε όλα τα στάδια της αγοραστικής εμπειρίας των επισκεπτών- καταναλωτών.

Το ελαιόδεντρο, το οποίο χρησιμοποιήθηκε ως λογότυπο της Yoleni’s ήδη από τα πρώτα στάδια δημιουργίας της εταιρίας, αποτέλεσε λοιπόν την πηγή έμπνευσης για την εμφάνιση και αισθητική του προγράμματος επιβράβευσης “Yoleni’s Olive Tree”.

Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα εδώ.

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply