Πρόεδρος εκ νέου ο Κωνσταντίνος Καμάρας στον ΙΑΒ Europe

0

Μπορεί να μην αφορά αμιγώς το αντικείμενο του eCommerceNews.gr, είναι όμως η μεγαλύτερη διάκριση για στέλεχος της ελληνικής διαδικτυακής αγοράς και δεν μπορεί παρά να συγχαρούμε.

Κωνσταντίνος Καμάρας

Κωνσταντίνος Καμάρας

Αναφερόμαστε φυσικά στον Κωνσταντίνο Καμάρα και στην επανεκλογή του, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής (χρόνια πολλά!), στην Προεδρεία του IAB Europe. Η Γενική Συνέλευση του φορέα, πραγματοποιήθηκε χτες στο πλαίσιο του ετήσιου Κονγκρέσου «Interact». Στο νέο Δ.Σ., το οποίο σύμφωνα με το καταστατικό του Οργανισμού απαρτίζεται από δέκα εθνικά ΙΑΒ και δέκα εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε περισσότερες από πέντε ευρωπαικές χώρες, εξελέγησαν τα ΙΑΒ Μ.Βρετανίας, Γερμανίας, Γαλλίας, Ελλάδας, Ισπανίας, Δανίας, Τουρκίας, Σλοβενίας και Πολωνίας και οι εταιρείες Google, Microsoft, GroupM (WPP Group), AppNexus, Comscore, BBC, Nugg.ad, AdTech, OMD (Omnicom) και Meetrics.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο του IAB Europe, εκτός του Κωνσταντίνου Καμάρα εκλέχθηκαν επίσης, στη θέση του Αντιπροέδρου η Anne Goodman του BBC, στη θέση του Ταμία ο Andy Hart της Microsoft, ενώ την πενταμελή Εκτελεστική Επιτροπή συμπληρώνουν οι Simona Ruch του ΙΑΒ Γερμανίας και Valerie Chavanne του ΙΑΒ Γαλλίας.

(Με πληροφορίες από το DailyFax)

Τα sites του IAB Europe και του IAB Hellas

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply