Σήμερα το eCommerce Networking Day από τον GRECA

0

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GRECA, το εθνικό όργανο για το  Ηλεκτρονικού Εμπορίου, διοργανώνει το eCommerce Networking Day, το οποίο θα πραγματοποιηθεί, σήμερα Τρίτη 16 Ιουνίου στις 7:30 το βράδυ στον χώρο Workshop Dionisis Sotovikis στη Σωρού 22 στο Μαρούσι.

Στην ξεχωριστή αυτή εκδήλωση, στελέχη από το χώρο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ηλεκτρονικά καταστήματα και πάροχοι υπηρεσιών προς αυτά) έχουν την δυνατότητα να συναντηθούν και να κάνουν επαγγελματικές επαφές και να συζητήσουν ευκαιρίες συνεργασίας μεταξύ τους. Δεν θα γίνουν παρουσιάσεις ή ομιλίες. Αντιθέτως, θα χρησιμοποιηθούν πολύ πετυχημένα εργαλεία δικτύωσης (όπως “προξενητές”, “business-card boards”, “quick-meeting tables”) που θα διευκολύνουν ιδιαίτερα τις επαφές μεταξύ των στελεχών με βασικό στόχο ο καθένας που θα έρθει να γνωρίσει πολλούς νέους συνεργάτες, να προωθήσει την καριέρα του και τα προϊόντα & υπηρεσίες της εταιρίας του και να συνάψει κάποια νέα συμφωνία.

Ο Πρόεδρος του GRECA, κ. Φώτης Αντωνόπουλος μας δήλωσε σχετικά:

…Τα networking events ξεκίνησαν από την ανάγκη να γνωριστούμε καλύτερα, όσοι συμμετέχουμε και δραστηριοποιούμαστε στον υπέροχο κλάδο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου.

Όλοι μας στο Δ.Σ., είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από την αποδοχή του κόσμου, αφού δείχνουν να έχουν καθιερωθεί ως το “must-attend” event της αγοράς μας. Ενδεικτικά, αναφέρω ότι στο 4ο networking event, θα έχουμε ρεκόρ συμμετεχόντων, και αυτό μας ικανοποιεί ιδιαίτερα…

Στην εκδήλωση μπορούν να παρευρεθούν όλα τα στελέχη του κλάδου, άσχετα με το αν η εταιρία τους είναι ή δεν είναι μέλος του GRECA. Η είσοδος για όλα τα στελέχη ηλ. καταστημάτων είναι δωρεάν (έως 3 ανά εταιρία), ενώ το κόστος για παρόχους υπηρεσιών προς αυτά που δεν είναι μέλη του GRECA είναι 25 Ευρώ. Απαιτείται online προεγγραφή για όλους.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση στην ιστοσελίδα του GRECA.

 

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply