Σεμινάριο ‘E-Shop Building Made Easy’ από το Athens Tech College

0

Το Athens Tech College, το πρώτο κολλέγιο τεχνολογίας στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Converge ICT και την υποστήριξη του GRECA, διοργανώνει το σεμινάριο ‘E-Shop Building Made Easy’ με θέμα τη δημιουργία ενός online καταστήματος με τη χρήση της πλατφόρμας Magento.

Το Magento είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου σε όλο τον κόσμο που προσελκύει πολλούς εμπόρους και προγραμματιστές, λόγω των δυνατοτήτων και της φύσης του.

Το πρόγραμμα διεξάγεται από Magento Certified Professionals και περιλαμβάνει θεωρία & πρακτική άσκηση έτσι ώστε να μπορείτε να θέσετε σε άμεση εφαρμογή ό,τι έχετε μάθει. To σεμινάριο απευθύνεται σε άτομα, επαγγελματίες ή επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται ή πρόκειται να δραστηριοποιηθούν στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν βασικές γνώσεις προγραμματισμού στον ιστό και έχουν εμπειρία σε τεχνολογίες όπως: My SQL, PHP, JavaScript.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να παρέχει τις βασικές απαραίτητες γνώσεις κατάρτισης έτσι ώστε να μπορείτε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητες της πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου Magento.

  • Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες που θα ολοκληρώσουν με επιτυχία το πρόγραμμα
  • Για τη συμμετοχή στο σεμινάριο θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
  • Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί το δικό τους laptop.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν  μέσω email στο info@athtech.gr

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply