Σημαντικές μετακινήσεις στο Ελληνικό eCommerce Οικοσύστημα

0

Σημαντικές ανακατατάξεις παρατηρούνται μέσα στο Σεπτέμβριο, στο χώρο του Ελληνικού eCommerce.

Έτσι μετά την ηρεμία της καλοκαιρινής ραστώνης, μερικές από τις πιο σημαντικές εταιρείες στην Ελλάδα αποφάσισαν να βγουν σε full επίθεση και να στελεχώνουν τις δομές τους, με μερικά από τα πιο έμπειρα στελέχη της αγοράς.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πρώτες πληροφορίες του eCommerceNews:

  • O Νίκος Βαρβαδούκας αναλαμβάνει τη θέση του Commercial Director στην Apivita, με ευθύνη τις πωλήσεις και το Marketing, σε όλα τα κανάλια διανομής στην Ελλάδα. O Νίκος κατείχε τη θέση του Marketing & eCommerce Director, στα Public.
  • O Κωνσταντίνος Φρυδάκης αναλαμβάνει τη θέση του CEO στην Payzone, θυγατρική εταρεία του ομίλου ΟΠΑΠ. Ο Κωνσταντίνος κατείχε τη θέση του Διευθυντή Αποδοχής Καρτών και Πληρωμών, στην Τράπεζα Πειραιώς.
  • Ο Στέφανος Φαλκονάκης μετακινείται από τη θέση του eCommerce Manager στην ΑΒ Βασιλόπουλος, σε αντίστοιχη θέση στη Vodafone.
  • Ο Φώτης Αντωνόπουλος αναλαμβάνει τη θέση του Group eCommerce Director στο Fais Group of Companies, προερχόμενος από το MyShoe.gr, όπου κατείχε τη θέση του eCommerce Director.
  • Ο Απόστολος Τσολακίδης αναλαμβάνει ως Head of Digital στην Pizza Fan, κατέχοντας πιο πριν, τη θέση του eCommerce Business Development Manager στο You.gr
  • O Αλέξης Κακουράτος αναλαμβάνει τη θέση του eCommerce Manager στη Migato, προερχόμενος από τον Κωτσόβολο.

Περισσότερες εξελίξεις και ότι νεότερο έχουμε από τις επίσημες ανακοινώσεις, θα το δημοσιεύσουμε.

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply