Σημαντικές μετακινήσεις στο Ελληνικό eCommerce

0

Αρκετές σημαντικές μετακινήσεις στο χώρο του Ελληνικού eCommerce είδαμε τον τελευταίο καιρό.

Κατερίνα Κορκακά

Κατερίνα Κορκακά

Η Κατερίνα Κορκακά, ένα από τα πιο έμπειρα στελέχη της digital αγοράς, αναλαμβάνει σύμφωνα με πληροφορίες τη θέση του Head of International eCommerce στην Korres.

Η Κατερίνα έχει διατελέσει στο παρελθόν Digital Media Director στη Rascal και Head of Digital στη Starlink/Starcom, ενώ κατείχε και τη θέση της Offline & Digital Media Team Leader, στη Media Saturn, μητρική εταιρεία της MediaMarkt.

O Δημήτρης Τραυλός αναλαμβάνει τη θέση του eCommerce Director στα Gallerie De Beaute.

Δημήτρης Τραυλός

Δημήτρης Τραυλός

O Δημήτρης έχει σημαντική εμπειρία στο eCommerce, έχοντας διατελέσει με σειρά Digital Marketing Manager, eCommerce Manager και τελευταία eCommerce & CRM Manager στην Intersport.

H Λήδια Σαραντίδη ανέλαβε τη θέση της eCommerce Manager στα Βρεφικά Πολυκαταστήματα Λητώ. Η Λήδια προήλθε από το You.gr όπου κατείχε για μεγάλη διάστημα τη θέση της Online Marketing Specialist, ενώ στο βιογραφικό της έχει προϋπηρεσία και σε άλλες σημαντικές εταιρείες, όπως η Philips, η Korres, η Infoassist, κτλ.

Τέλος, όπως είχαμε αναφέρει και σε παλαιότερο άρθρο, ο Λάμπρος Πανούσης ανέλαβε τη θέση του eCommerce Director, στο MyShoe.gr, προερχόμενος από τη Sleed.

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply