Σημαντικοί νέοι πελάτες για την Convert Group

0

H Convert Group, ειδικευμένη συμβουλευτική εταιρία στον κλάδο του ηλεκτρονικού επιχειρείν και ηλεκτρονικού εμπορίου, συνεχίζει την ανοδική της πορεία, προχωρώντας στην σύναψη νέων σημαντικών συνεργασιών με μεγάλες εταιρείες & brands όπως ανακοίνωσε σήμερα σε σχετικό δελτίο τύπου.

Στους νέους πελάτες για την εταιρία το τελευταίο 6μηνο περιλαμβάνονται οι Eurobank, Johnson & Johnson, L’Oreal Paris, MIGATO, WIND, Άττικα Πολυκαταστήματα, Super Market Θανόπουλος, Τράπεζα Πειραιώς και αρκετοί ακόμα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας, παρουσιάζεται μεγάλη έμφαση σε έργα ηλεκτρονικού εμπορίου με στόχευση τις αγορές του εξωτερικού (cross-border eCommerce), κάτι που αρχίζει και ζητείται από Έλληνες εμπόρους με ραγδαία αυξητικούς ρυθμούς.

Σε συνολικό επίπεδο, οι συνεργασίες αφορούν παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών σε πληθώρα τομέων, όπως e-strategy, e-business planning, e-operations, partner selection, technology consulting, cross-border eCommerce, conversion rate optimization, competition analysis, e-training, κ.α.

Παναγιώτης Γκεζερλής, CEO & Head of Consulting, Convert Group

Παναγιώτης Γκεζερλής, CEO & Head of Consulting, Convert Group

O Παναγιώτης Γκεζερλής, διευθύνων σύμβουλος της Convert Group eBusiness Consulting, δήλωσε σχετικά:

… Για εμάς είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι μεγάλες και μικρές εταιρείες προτίθενται να προχωρήσουν και στο επόμενο βήμα, επιλέγοντας μεταξύ άλλων, να επεκταθούν σε αγορές του εξωτερικού. Είναι χαρά μας να συμμετέχουμε σε αυτό το «ταξίδι», καθοδηγώντας τα στελέχη στους στο eBusiness και το ηλεκτρονικό εμπόριο…

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply