Στις 15 Δεκεμβρίου το eCommerce Networking Day από τον GR.EC.A.

0

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου – GR.EC.A., διοργανώνει την εκδήλωση – θεσμό που αφορά στη δικτύωση των στελεχών του κλάδου του eCommerce. Το επόμενο “εορταστικό” eCommerce Networking Day θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:00 στον Έβδομο (7ος) στην Πλατεία Συντάγματος(Καραγιώργη Σερβίας 4, Στοά Καλλιγά, 10562, Αθήνα). 

η θέα από τον 7ο

η θέα από τον 7ο


Τα στελέχη και οι επαγγελματίες από το χώρο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ηλεκτρονικά καταστήματα και πάροχοι υπηρεσιών προς αυτά) θα έχουν τη δυνατότητα να δικτυωθούν και να πραγματοποιήσουν νέες επαγγελματικές επαφές, καθώς και να δημιουργήσουν ευκαιρίες συνεργασίας μεταξύ τους. Στην προηγούμενη εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν συνολικά περισσότερες από 1400 επαφές, δηλαδή περίπου έξι επαφές ανά συμμετέχοντα (υπήρξαν στελέχη που πραγματοποίησαν μέχρι 20 επαφές). Μάλιστα, το 80% εξ αυτών θεωρεί πως πιθανότατα θα υπάρξει κάποια νέα εμπορική συμφωνία ως αποτέλεσμα της εκδήλωσης.

Η επιτυχία του eCommerce Networking Day οφείλεται -σε μεγάλο βαθμό- στα στοχευμένα εργαλεία δικτύωσης που αξιοποιούνται (όπως “προξενητές”, “business-card boards”, “quick-meeting tables”) και διευκολύνουν ιδιαίτερα τις επαφές μεταξύ των στελεχών. Τα συγκεκριμένα εργαλεία έχουν ως βασικό στόχο την πραγματοποίηση νέων γνωριμιών, την προώθηση τόσο της καριέρας του στελέχους όσο και των προϊόντων & υπηρεσιών της εταιρείας του, καθώς και τη σύναψη επαγγελματικών συμφωνιών.

Συμμετοχές
Η εκδήλωση είναι ανοικτή προς όλα τα στελέχη, ανεξάρτητα με το αν η εταιρεία τους είναι (ή όχι) μέλος του GR.EC.A. Τα ταμειακά ενήμερα μέλη του Συνδέσμου, καθώς και τα στελέχη των ηλεκτρονικών καταστημάτων (έως τρία ανά εταιρεία) έχουν δικαίωμα δωρεάν συμμετοχής. Το κόστος συμμετοχής για τα μη μέλη του GR.EC.A είναι 25 ευρώ. 

Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Κλήρωση Δώρου

Η εταιρεία papaki.gr θα κληρώσει ένα δώρο και συγκεκριμένα ένα Echo Dot της Amazon. Στην κλήρωση έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι παρευρισκόμενοι, ρίχνοντας την επαγγελματική τους κάρτα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο κουτί. Η κλήρωση θα γίνει live και ο νικητής θα πρέπει να βρίσκεται στο χώρο για να παραλάβει το δώρο. 

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply