Στις 20 Ιουνίου το eCommerce Networking Day από τον GR.EC.A.

0

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου – GR.EC.A, διοργανώνει για όγδοη φορά την εκδήλωση δικτύωσης για τα στελέχη και τους επαγγελματίες του eCommerce. Το επόμενο eCommerce Networking Day θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017 στις 18:00 στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL HOTEL (Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, 16121, Αθήνα), στην αίθουσα ATHENS VIEW (Όροφος: RG – Roof Garden). Δηλώστε την -απαραίτητη- συμμετοχή σας πατώντας εδώ.

Τα στελέχη και οι επαγγελματίες από το χώρο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ηλεκτρονικά καταστήματα και πάροχοι υπηρεσιών προς αυτά) θα έχουν τη δυνατότητα να δικτυωθούν και να πραγματοποιήσουν νέες επαγγελματικές επαφές, καθώς και να δημιουργήσουν ευκαιρίες συνεργασίας μεταξύ τους. Στην προηγούμενη εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν συνολικά περισσότερες από 1400 επαφές, δηλαδή περίπου 5,6 επαφές ανά συμμετέχοντα.

Η επιτυχία του eCommerce Networking Day οφείλεται -σε μεγάλο βαθμό- στα στοχευμένα εργαλεία δικτύωσης που αξιοποιούνται (όπως “προξενητές”, “business-card boards”, “quick-meeting tables”) και διευκολύνουν ιδιαίτερα τις επαφές μεταξύ των στελεχών. Τα συγκεκριμένα εργαλεία έχουν ως βασικό στόχο την πραγματοποίηση νέων γνωριμιών, την προώθηση τόσο της καριέρας του στελέχους όσο και των προϊόντων & υπηρεσιών της εταιρείας του, καθώς και τη σύναψη επαγγελματικών συμφωνιών.

Τακτική Γενική Συνέλευση
Την ίδια μέρα και στον ίδιο χώρο στις 16:00- θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου. Αναλυτικές πληροφορίες εδώ.
Την ίδια μέρα, επίσης, στο Divani Caravel Hotel διεξάγεται το Συνέδριο E-Business & Social Media World, οπότε είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να συνδυάσετε τη γνώση με τη δικτύωση.

Συμμετοχές
Η εκδήλωση είναι ανοικτή προς όλα τα στελέχη, ανεξάρτητα με το αν η εταιρεία τους είναι (ή όχι) μέλος του GR.EC.A. Τα στελέχη των ηλεκτρονικών καταστημάτων και τα ταμειακά ενήμερα μέλη του Συνδέσμου έχουν δικαίωμα δωρεάν συμμετοχής (έως τρία ανά εταιρεία – κάθε εγγραφή πρέπει να γίνει ξεχωριστά) . Το κόστος συμμετοχής για τα μη μέλη του GR.EC.A. και τις υπόλοιπες εταιρείες είναι 25 ευρώ. Δηλώστε την -απαραίτητη- συμμετοχή σας πατώντας εδώ.

Χορηγοί

GR.EC.A. Partners

Mastercard

First Data

 

Υποστηρικτές GR.EC.A.

Aegean Airlines

 

Υποστηρικτές Επικοινωνίας

BestPrice.gr, Ecommercenews.gr, Skroutz.gr, XE.gr

PARKING

Κάνοντας χρήση του κωδικού: GRECADAY μέσα από την εφαρμογή του ParkAround για IOS και Android ή μέσα από αυτή τη σελίδα, δικαιούστε στάθμευση στο POLIS PARK (Ριζάρη 4) έως 6 ώρες με κόστος (συνολικά) 5€ και στη συνέχεια με κόστος 1,5 ευρώ για κάθε επόμενη ώρα.

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply