Στις 3 Δεκεμβρίου το συνέδριο e-Business Forum της ΕΕΔΕ

0

Στις 3 Δεκεμβρίου 2015, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, θα διεξαχθεί το 11ο e-Business Forum που διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), και το Ελληνικό Ινστιτούτο Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΕΙΠ).

Κάθε χρόνο, αναφέρονται καλές πρακτικές e-business και επιχειρηματικών εφαρμογών, aναλύονται έρευνες για τη συμπεριφορά των καταναλωτών στο διαδίκτυο, τις τάσεις της αγοράς και τις περιοχές επιχειρηματικού ενδιαφέροντος, και προβάλλονται καινοτομίες και νέες επιχειρηματικές προσπάθειες ηλεκτρονικού επιχειρείν.

Η εκδήλωση, που συγκεντρώνει σημαντικό πλήθος συμμετοχών κάθε χρόνο, απευθύνεται σε στελέχη που ασχολούνται με την επιχειρηματική αξιοποίηση του Διαδικτύου ή παρέχουν συναφή προϊόντα και υπηρεσίες.

(Σημείωση συντάκτη: Υπενθυμίζουμε, ότι κατά τη διάρκεια του eBusiness Forum, ανακοινώνονται κάθε χρονιά, τα επίσημα αποτελέσματα της Έρευνας για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στην Ελλάδα, που διεξάγεται από το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN), του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ)).

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο Site του συνεδρίου, και να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ (<-αρχείο pdf)

e-Business Forum
Στιγμιότυπα από το 10ο συνέδριο
Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply