Στρατηγική συνεργασία FF Group και Cloudbiz

0

Σε στρατηγική συμφωνία με τον Όμιλο FF Group προχώρησε η Cloudbiz, με στόχο την περαιτέρω επέκτασή της σε αγορές του εξωτερικού.

Συγκεκριμένα, η Cloudbiz αναλαμβάνει την πελατοκεντρική (CRM) διαχείριση όλων των brands του Ομίλου Folli Follie Group σε Λονδίνο και Χονγκ Κονγκ, δύο αγορές με μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης στο digitl retail marketing. Μέσω της συνεργασίας αυτής, η Cloudbiz στις αρχές του 2017 θα έχει φυσική παρουσία με εξειδικευμένο προσωπικό στις αγορές του Λονδίνου και του Χονγκ Κονγκ, ενώ παράλληλα εισέρχεται στον τομέα του e-commerce, με περισσότερες και πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Τέλος, μέσω της στρατηγικής συμφωνίας θα χρηματοδοτηθεί πενταετές business plan με επενδύσεις 1,5 εκατ. ευρώ την επόμενη διετία, ενώ παράλληλα ο Όμιλος FF Group θα συμμετέχει στη μετοχική σύνθεση της Cloudbiz. Στόχος της Cloudbiz τα επόμενα πέντε χρόνια είναι να αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες marketing technology διεθνώς, παρέχοντας ολοκληρωμένες omni – channel λύσεις στο λιανεμπόριο και προσφέροντας μία ενοποιημένη εμπειρία καταναλωτή στο φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα.

Ο CEO της Cloudbiz, Ευάγγελος Καραλής δήλωσε: «Η συνεργασία μας με τον όμιλο FF Group είναι σημείο-σταθμός, καθώς επιτρέπει την περαιτέρω ενδυνάμωση των δραστηριοτήτων μας και την υλοποίηση του business plan για δυναμική επέκταση σε διεθνείς αγορές. Μέσω αυτής της σημαντικής συνεργασίας, από το 2017 θα αποκτήσουμε παρουσία στις αγορές της Δ. Ευρώπης και Ασίας, αναπτύσσοντας ουσιαστικά την εξωστρέφειά μας με έναν στρατηγικό συνεργάτη όπως ο Όμιλος FF Group».

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply