Στρατηγικη Συνεργασία Public – Eurobank

0

Στα Public το πρόγραμμα επιβράβευσης καρτών Eurobank «Ε- πιστροφή» περιμένει τους καταναλωτές να επιλέξουν ανάμεσα σε 500.000 προϊόντα και να κερδίσουν 1% επιστροφή. Ειδικά για το διάστημα από 10/9 έως και 25/9/2014, οι πελάτες που θα πραγματοποιήσουν τις αγορές τους στα καταστήματα Public και στο www.public.gr με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, θα κερδίζουν 10% επιστροφή.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας, οι κάτοχοι πιστωτικών και χρεωστι- κών καρτών Eurobank, περιλαμβανομένων και αυτών που εκδίδονται από το Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, οι οποίες συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Επιστρο- φή», για κάθε αγορά στα καταστήματα Public κερδίζουν 1% «Επιστροφή» σε ευρώ, ενώ ταυτόχρονα μπορούν να εξαργυρώνουν τα διαθέσιμα ευρώ τους πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου στις επόμενες αγορές τους. Το πρόγραμμα «Επιστροφή» απευθύνεται σε πάνω από 2 εκατ. κατόχους καρτών και τους επιβραβεύει με ευρώ για όλες τις συ- ναλλαγές που πραγματοποιούν με τις συμμετέχουσες στο πρόγραμμα κάρτες τους, σε περισσότερες από 5.000 επιχειρήσεις, οι οποίες καλύπτουν μια ευρύτατη γκάμα των καθημερινών τους αναγκών.

Το πρόγραμμα «Επιστροφή» ισχύει και για τις αγορές στο www.public.gr με παραλαβή και πληρωμή σε οποιοδήποτε κατάστημα Public.

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply