Συνεργασία Microsoft με Atcom για την προώθηση του Azure

0

Σε στρατηγική συνεργασία προχώρησαν Microsoft και Atcom, για την προώθηση της cloud computing πλατφόρμας Microsoft Azure, με την δεύτερη να έχει ήδη κάνει τις πρώτες εγκαταστάσεις σε Azure για κάποιους από τους σημαντικότερους πελάτες της.

Σύμφωνα με τo σχετικό δελτίο τύπου, οι δυνατότητες της πλατφόρμας συμβάλλουν στη στρατηγική της Atcom να προφέρει στους πελάτες της σημαντικές web hosting λύσεις και υπηρεσίες βασισμένες στην τεχνολογία cloud, όπως επεκτάσιμο χώρο αποθήκευσης με σταθερή λειτουργία, καθώς και λύσεις back-up και recovery, για δεδομένα οποιουδήποτε μεγέθους, με το λιγότερο δυνατό κόστος.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Atcom, Κώστας Θεοτοκάς, δήλωσε:

«Οι υψηλές απαιτήσεις των πελατών μας και η πολυπλοκότητα των εφαρμογών που υλοποιούμε κατέστησαν αναγκαία την εύρεση μίας υπηρεσίας web hosting με υψηλά standards. Το Microsoft Azure είναι το Cloud Platform που μπορεί να καλύψει στο έπακρον τις τεχνολογικές και επιχειρησιακές ανάγκες μας».

Ο Βαγγέλης Χρυσοχόος, Διευθυντής Πωλήσεων της Microsoft Hellas, δήλωσε:

«Είναι χαρά μας που η Atcom δείχνει εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες του Microsoft Azure, το οποίο προσφέρει στις επιχειρήσεις την ευκαιρία να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους, αξιοποιώντας πλεονεκτήματα όπως υψηλή διαθεσιμότητα, δυνατότητα κλιμάκωσης κόστους και ευελιξία, διατηρώντας τα έξοδα φιλοξενίας ιστοσελίδων σε χαμηλά επίπεδα».

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply